Manhunt (PC) DIGITÁLIS

Manhunt (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Manhunt (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Manhunt (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Manhunt (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az imént ölték meg Casht. És most újra meg akarják ölni.

Amerika tele van lerobbant, rozsdás iparvárosokkal, ahol senkit nem érdekel semmi, és minden megengedett.

Carcer Cityben már semmi sem számít, és már csak az olcsó szórakozás maradt. A legnagyobb őrület, hogy sportból adnak és vesznek el életeket. Ez alkalommal te magad. James Earl Cash vagy a sport. Visszaadták az életed. Most pedig le fognak vadászni.

Saját zilált légzésedre ébredsz. Futnod, rejtőzködnöd és küzdened kell a túlélésért. Ha elég sokáig életben maradsz talán kiderítheted, hogy ki tette ezt veled.

Kegyetlen és véres sport ez.

 

 

 Partner követelmények: a szoftver megvásárlása előtt kérjük, ellenőrizze a szolgáltatás feltételeit. A termék futtatásához el kell fogadnia a rockstargames.com/eula címen található licencszerződést. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Ezen videojáték tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy szervezeteket képviseljen vagy jelenítsen meg. A videojáték készítői és kiadói semmilyen módon sem támogatják, ösztönzik vagy nézik el a játékban ábrázolt magatartásformákat. A játék engedély nélküli másolása, visszafejtése, továbbítása, nyilvános bemutatása, kölcsönzése, játékra történő bérbeadása, vagy a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

Rockstar Games 622 Broadway, New York, NY 10012 ©2002-2013 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Rockstar North, Rockstar Games , Manhunt, Take-Two Interactive and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. The ratings icon(s) and all other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére