Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód)

Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +15 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
FIGYELEM: A Magicka: Vietnam letölthető tartalom, amely kizárólag a Magicka alapjáték megléte esetén használható, önmagában nem futtatható!

A Magicka: Vietnam a rendkívül népszerű akció-szerepjáték, a Magicka első küldetéslemeze, amely Vietnámba invitál – hiszen milyen lenne egy modern játék egy vietnámi kiegészítő nélkül?

A Magicka: Vietnam egy rendkívül hosszú küldetésre invitál, főszerepben egy katonavarázslóval. Három társsal az oldaladon juss be a Goblin-congok dzsungelének mélyére, rabságba esett bajtársakat menekítve, goblincongokat kiírtva, hogy maximális pusztítással és az ellenfél meggyengítésével hagyhasd hátra a dzsungel poklát.

A Magicka rajongóinak kérésére a Magicka: Vietnam-ba bekerült egy új challenge-térkép is, megnövelt nehézségi fokkal.

A Magicka dzsungelében rengetegeg vietnámi fegyver található, és persze egy különleges varázsige, amivel napalmeső küldhető az ellenfelekre. Persze a Magicka továbbra is a bűvigékről szól, és nem a fegyverekről – a dinamikus rendszerben még mindig teljesen szabadon lehet vegyíteni a különböző bűbájokat! 
 

 • Vietnámi témájú fantasy világ, huimoros tálalással
 • A környezethez passzoló új elelnfelek
 • 2 új Challenge térkép
 • Vietnámi fegyverek
 • Katonai stílusú varázslógönc
 • Új varázslat: Napalmeső 
 • Négy főt támogató kooperatív játékmód
 • A klisés fantasy és vietnámi történetek extrémen humoros paródiája


A Magicka egy szatírikus szerepjáték, amely egy az északi mitológiából táplálkozó, gazdagon kidolgozott világba, Midgardba kalauzol, ahol a varázslat mindennapos dolog, és a goblinok, vagy a trollok se jelentenek veszélyt. A történet elején azonban kitör a válság: egy gonosz varázsló káoszba taszítja a világot, szörnyek hadával ostromolva a békés helyieket, így csak benned, és varázslótársaidban bízhatnak a szerencsétlenek. Rágd át magad a 13 gigantikus pálya mindegyikén, mentsd meg a királyságot, győzd le a szörnyeket, hogy aztán visszatérhess a finom sajtok és az ízletes hotdogok dominálta nyugodt hétköznapokhoz, hiszen néha egy varázslónak is kell lazítania!

Utad során ezernyi bűvigét tanulhatsz meg, melyeket kedved szerint fűzhetsz egybe, így hozva létre teljesen új varázslatokat. Ha pedig ez se lenne elég, a történetet letudhatod a barátaiddal is, sőt, akár egymás torkának is eshettek a kötetlen PvP-módban!

Ám a kaland elsősorban nem erről, hanem Midgard felfedezéséről szól, amit egyszerre maximum négyen járhattok be. Új, titkos átjárókra, évszázadok óta elhagyatott barlangokra, kazamatákra lelhettek, és persze olyan kincsekre, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Ám óvatosan a varázslással, hiszen azok nem csak a szörnyeket sebezhetik meg, de a hű társakat is: egy sült varázsló nem sokat él, ahogy egy apró cafatokra robbantott mágus sem!

 • Szabad varázslás: A bűvigék megtanulásával és azok kötetlen kombinálásával több tucat varázslatot hozhatsz létre. Kísérletezz, találd meg a legjobb, legerősebb kombinációkat!
 • Vidám történet: Midgar világa nem túl komor hely, lakosai és hősei is lazán veszik az életet, így egy humorral bőségesen meglocsolt, teljesen formabontó történet részese lehetsz
 • Játssz a barátaiddal: Álljatok össze négyen, és rágjátok át magatokat a pályákon együtt, összedolgozva darálva le az ellenfelek hordáit
 • Gazdag kampány: 13 monumentális pályán át szórhatjátok a varázslatokat

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7 (32- vagy 64-bit) ; Processzor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória: 2 GB RAM ; Merevlemez terület: 2 GB szabad hellyel ; Videókártya: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900 (integrált videókártyák használata nem javasolt) ; DirectX®: DirectX 9 ; Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya
Egyéb: 3 gombos egér és hangszórók. Szélessávú internet kapcsolat a többjátékos módokhoz. .NET 3.5 szükséges.

KÉPGALÉRIA:

Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód)
 
Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód)
 
Magicka DLC Vietnam PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére