Magicka 2 PC (digitális kód)

Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

       

Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A világ legtiszteletlenebb kooperatív akció-kalandjátéka visszatért!

A Magicka új fejezetében a játékosok Aldrheim romjaiból visszatérve azzal szembesülnek, hogy Midgård szinte teljesen eltűntek a varázslók a Varázslóháborúkat követően. Akik maradtak vagy megőrültek, vagy ellenségesen viszonyulnak a többiekhez.

 

A világot ismét meg kell szabadítani a gonosztól, ehhez pedig – maximum – 4 varázsló, és zseniális vezetőjük Vlad (aki nem vámpír) szükséges! A játékosok Midgårdon áthaladva, a Magicka híresen dinamikus varázslatrendszerével felfegyverkezve ismét átélhetik, milyen érzés a legdurvább varázslatokkal, kiszámíthatatlanul vicces szituációkban irányítani a varázslókat!

 

Tanulj meg újra varázsolni!

 

Mindenható varázslóként több ezer varázslat van – szó szerint – kezed ügyében, hogy kísérletezz velük, és legyőzd a gonoszokat. Használd őket együtt a különleges Magicks-ekkel, és semmisítsd meg ellenségeid, vagy segítsd társaidat.

 

  • Kombinálj egyszerre akár öt varázselemet, és dolgozz barátaiddal együtt – vagy ellenük – a teljes Magicka kooperatív élmény érdekében
  • négyfős, baráti tűztől sem mentes ko-op
  • Teljes kooperatív játékmód támogatás! A Magicka 2 összes játékmódja és pályája támogatja a négyfős checkpoint rendszerű ko-op játékot, amelyhez bármely pillanatban csatlakozhatsz, de egyéb támogató szolgáltatások és funkciók is elérhetőek!
  • A baráti tűz mindig be van kapcsolva, garantálva a humoros szituációkat, amelyek az ellenfél elpusztításának kísérletével kezdődnek, és a baráti varázslók véletlen megsebzésében vagy megölésében végződnek. 

 

Legyél az a varázsló, aki mindig is lenni akartál!

 

Tonnányi köpönyeg, varázspálca, és fegyver áll rendelkezésedre, hogy az a köntöst viselő, az ellenséges fantasy lényhordák soraiban mágiával rendet vágó varázsló lehess, aki mindig is lenni akartál. A Magicka 2 dinamikus varázsrendszere sokféleképpen használható, és a játékosok több órán keresztül kísérletezhetnek, hogy megtalálják a repertoárjukba legjobban illő varázslatokat. Ehhez add hozzá az akár négyfős multit, és a baráti tüzet, és térdcsapkodóan vicces katasztrófákat kapsz.

 

 

Játszd újra a következő epizódot – de most ereklyékkel!

 

 

 

A Magicka 2 a játékosok számára egy történetalapú kampánymódot is nyújt, egy buja fantasy világban, amely a skandináv folklórból és mondavilágból merített ihletet. A Magicka sorozatban új elemként megjelennek az „ereklyék” amelyek egyfajta kapcsolóként működnek, és segtségükkel a játékosok testreszabhatják és módosíthatják a játékélményt, így használatukkal nagymértékben megnő az újrajátszhatóság.

 

 

 

 

© 2014 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére