Mafia Triple Pack (PC) DIGITÁLIS

Mafia Triple Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
22.327 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +224 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Mafia Triple Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Mafia Triple Pack: Éld át a sötét, kritikailag elismert maffiatörténetek három generációját.

 

Mafia: 1930-at írunk. Miután véletlenül összezördült a maffiával, Tommy Angelo taxisofőr vonakodva bekerül a szervezett bűnözés világába. Ahogy emelkedik a ranglétrán, a fizetség egyre jobb lesz, de ha családtaggá válik, az sokkal több belső konfliktussal jár majd az újonnan választott életében.

Mafia II: A II. világháború poklából hazatérő Vito Scalettát egyre inkább úgy ismerik Empire Bay utcáin, mint olyasvalakit, aki elvégzi a rábízott munkát. Joe nevű haverjával együtt gyorsan halad felfelé a maffia ranglétráján a jövedelmezőbb, jelentősebb és elismertebb bűncselekmények felé, a maffiózók élete azonban nem olyan irigylésre méltó, mint amilyennek látszik.

Mafia III: 1968. New Bordeaux. A Vietnamban eltöltött évek során Lincoln Clay rájött: nem az a családod, akihez vérségi kötelék fűz, hanem akiért kész vagy meghalni. Amikor fogadott családját, a fekete maffiát az olasz maffia elárulja és legyilkolja, Lincoln új családot alapít a régi hamvain, és egy hadsereg hatékonyságával áll véres bosszút a felelősökön.

 

 

Megjegyzés: A Mafia jelen kiadása módosított zenei kínálattal rendelkezik, és nem tartalmaz semmilyen licencelt zenét.

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2016 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. FEJLESZTETTE A HANGAR 13. A MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K ÉS HANGAR 13 MÁRKANEVEK, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ LOGÓK A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. VÉDJEGYEI, ILLETVE BEJEGYZETT VÉDJEGYEI. A KORHATÁRT JELZŐ IKON AZ ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION VÉDJEGYE. MINDEN MÁS VÉDJEGY A BEJEGYZETT BIRTOKOSOK TULAJDONÁT KÉPEZI. MINDEN JOG FENNTARTVA.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére