Mafia III - Stones Unturned (PC) DIGITÁLIS

Mafia III - Stones Unturned (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mafia III - Stones Unturned (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mafia III - Stones Unturned (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Mafia III - Stones Unturned (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom futtatásához a Mafia III alapjáték szükséges.

FONTOS: A Stones Unturned a Season Pass része. Ha Season Pass-tulajdonos vagy, ne vedd meg a Stones Unturned csomagot, mert már rendelkezel hozzáféréssel.

A Vietnamban fogant bajtársiasság által vezérelve John Donovan sosem habozott válaszolni Lincoln Clay hívására. Lincoln később viszonozza a szívességet, amikor Connor Aldridge, egy áruló, aki egyszer már ott hagyta vérbe fagyva Donovant, újra feltűnik New Bordeaux-ban egy veszélyes rakomány nyomában. Lincolnnak és Donovannek együtt kell megküzdeniük Aldridge zsoldosaival. Használjatok nehézfegyvereket, lövegeket, mesterlövész-támogatást és egyedi jutalmakat, hogy megállítsátok Aldridge-et és megvédjétek a szabad világot.

 

Jellemzők:

 • HIDEGHÁBORÚS FEGYVERKEZÉSI VERSENY
  Donovan és Lincoln a vietnami háború poklában kötött életre szóló barátságot. Még ekkor történt, hogy a köpönyegforgató Connor Aldridge elárulta Donovant és ott hagyta meghalni. Most, hogy Aldridge újra feltűnt New Bordeaux-ban egy lezuhant katonai repülőgép és veszélyes rakománya nyomában, Donovannek és Lincolnnak össze kell fognia, hogy megállítsák zsoldosait.
 • ZŰRÖS NEW BORDEAUX-I PARTVIDÉK
  Kövessétek Aldridge pusztításának nyomait New Bordeaux új helyszínein, és keljetek át a zsoldosoktól hemzsegő dzsungelen, hogy behatolhassatok az erődjébe.
 • KATONAI SZÍNVONALÚ CUCCOK
  Harcoljatok minden eddiginél pusztítóbb robbanószerekkel, mesterlövész-támogatással, felfegyverzett katonai járművekkel és más feloldható tárgyakkal, hogy legyőzzétek a jól képzett zsoldosokat és végezzetek Aldridge-dzsel.
 • A LEGVESZÉLYESEBB JÁTSZMA
  Az új szövetséges, Robert Marshall fejvadászcéget üzemeltet New Bordeaux-ban. Használd az új kábítópisztolyt, hogy lekapcsolj célpontokat és a csomagtartódba gyömöszöld őket, mielőtt leszállítanád az áldozatodat.

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

© 2017 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. FEJLESZTETTE A HANGAR 13. A MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K ÉS HANGAR 13 MÁRKANEVEK, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ LOGÓK A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. VÉDJEGYEI, ILLETVE BEJEGYZETT VÉDJEGYEI. A KORHATÁRT JELZŐ IKON AZ ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION VÉDJEGYE. MINDEN MÁS VÉDJEGY A BEJEGYZETT BIRTOKOSOK TULAJDONÁT KÉPEZI. MINDEN JOG FENNTARTVA.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére