Mafia II PC (digitális kód)

Mafia II (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Mafia II (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mafia II (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

       

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

Mafia II (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A díjnyertes Mafia és Hidden & Dangerous játékok alkotói újra elkalauzonak a bűn világába. A legmodernebb technológiák által életre keltett Mafia II történetében megismerhetjük a múlt század derekának Amerikáját, és annak alvilágát, melynek sötét és könyörtelen valóságába nyújt bepillantást a játék. Az eredeti, több mint 2 millió példányban értékesített első rész ötleteire építve a 2K Czech a játékosokat egy magával ragadó, felnőtt történetű, izgalmakkal teli utazásra hívja a maffia világába.

A következő generációs, kifejezetten a Mafia II-höz írt motor segítségével a játékosok szemtanúi lehetnek a stílust meghatározó sorozat fejlődésének, mely megalkotta a gengszter akciójátékok műfaját. A lövöldözések, verekedések és autós üldözések egy teljesen új dimenziója, mely beszippantja a játékosokat a szervezett bűnözés világába, és nem engedi el őket többé.

Történet:

Alakítsd Vitót, egy szegény olasz bevándorló fiát, aki azért dolgzik, hogy kitörhessen a nyomorból, mely tönkretette gyermekkorát. Vito az utcán tanulja meg, hogy a hozzá hasonlóknak csak egy módja van, hogy jólétben, az emberek tisztelete által övezve éljenek: ehhez pedig be kell lépni a maffiába. Hogy elkerülje a nehézségekkel teli életet, melyet apja élt, Vito mindent megtesz, hogy saját sorsának kovácsává váljon. Gyermekkori barátjával együtt belépnek a maffiába, ahol egy sor kisebb balhé – rablások, autólopások – után gyorsan lépnek egyre feljebb a bűnszövetkezet hierarchiájában… de az élet soha nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Jellemzők:
- Akciódús játékmenet: egy bűnszövetkezet tagja izgalmas autós üldözésekkel, véres bunyókkal, és intenzív tűzharcokkal keresi meg a napi betevőt.
- Egy epikus gengszter történet: a maffia valós története által ihletett szereplők, és a filmes narratíva a maffia életének részesévé teszi a játékost
- A XX. század közepének Amerikája: Lépj be Empire City világába, miközben Európában a második világháború zajlik, majd tapasztald meg, hogyan változik az építészet, a divat, az autók és a reklámok a játék húsz évet felölelő története során. Légy egy új kor, az amerikai bűnözés aranykorának tanúja.
- A játék zenéje hűen tükrözi a kor hangulatát: Éld át az amerikai aranykort a játék zenéjének segítségével, és hallgasd meg a 40-es és 50-es évek legjelentősebb slágereit.

© 1998-2013 Take-Two Interactive Software, Inc., and its subsidiaries. Mafia ® II developed by 2K Czech. 2K Czech, 2K Games, Illusion Engine, Mafia, Mafia II, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners. All rights reserved.


A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére