Mafia II DLC: Jimmy's Vendetta PC (digitális kód)

MAFIA II DLC: Jimmy's Vendetta (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.459 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

MAFIA II DLC: Jimmy's Vendetta (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Futtatásához szükség van a Mafia II alapjátékra.

A Jimmy's Vendetta egy eddig nem látott, alternatív szemszögből - Jimmy a zsoldos szemszögéből - láttatja a maffiát. Jimmy az a fickó, akit a többiek akkor hívnak, ha le kell zárni egy melót.

A Jimmy's Vendetta-ban tucatnyi intenzív, újonnan létrehozott, arcade, városalapú küldetést kapunk, melyekben Jimmy keresztül-kasul vezeti, lövi és tombolja Empire Bay-t. A feladatok egymást követően válnak elérhetővé, számtalan bérgyilkosságot, időre menő autós feladatot aktiválva, melyek drámai tűzpárbajokban és robbanékony autós üldözésekben végződnek. A játékosok teljesítményükkel, farolásaikkal és ügyes lövéseikkel pontokat gyűjthetnek. A pontszámok azonnal továbbításra kerülnek az új ranglista rendszerbe, nagyfokú újrajátszhatóságot eredményezve, mivel minden játékos a ranglista csúcsára igyekszik.

© 1998-2013 Take-Two Interactive Software, Inc., and its subsidiaries. Mafia ® II developed by 2K Czech. 2K Czech, 2K Games, Illusion Engine, Mafia, Mafia II, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners. All rights reserved.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére