Mafia II Digital Deluxe Edition PC (digitális kód)

Mafia II: Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
12.299 Ft
pc
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +123 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       

Mafia II: Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Mafia II: Digital Deluxe Edition tartalma:

  • Made Man Pack: Ingyenes hozzáférés egy, a játékban letölthető csomaghoz, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok beüljenek két, a korszak klasszikus autói alapján modellezett luxusautóba. Ezen felül Vito alkalomhoz öltözik két új „befutott ember” öltözékkel, például egy régies szmokinggal. 
  • Digitális látványterv-könyv: Ismerd meg Empire Bay családjait egy fotóalbum-szerű digitális látványterv-könyvből, ami végigvezeti a rajongókat a játék látványtervezési folyamatán. 
  • Zenekari zenei anyag: Élvezd Empire Bay szimfonikus mesterművét, a Mafia II zenei anyagát, a Prague FILMHarmonic Orchestra előadásában. 
  • Empire Bay digitális térképe: Ismerkedj meg a környékkel, és légy az utca királya az Empire Bay teljes tíz négyzetmérföldjét és az összes jó helyet ábrázoló digitális térképpel.

Vito Scaletta azzal szerzett nevet magának Empire Bay utcáin, hogy mindig elvégzi a rábízott munkát. Joe haverjával azon fáradoznak, hogy bizonyítsanak a Maffiában, gyorsan emelkednek a ranglétrán, jobban fizető bűntényeket követnek el, nő a hírnevük... De ennek megvan a következménye; úgy tűnik, az effajta okos fickók nem annyira érinthetetlenek, mint gondolnák.

Fő jellemzők:

  • Akciódús játékmenet: Intenzív lövöldözések, vad autós üldözések és véres pusztakezes harcok; mindez, és még sokkal több kell ahhoz, hogy valaki „befutott ember” legyen. 
  • Epikus gengsztertörténet: Az ikonikus maffia-drámák által inspirált történet, lebilincselő karakterek és filmszerű ábrázolás beszippantja a játékost a maffiózó-élet csábító világába, ahonnan azonban nincs menekvés. 
  • Magával ragadó világ és kor: Lépj be Empire Bay világába; Európában dúl a II. Világháború, az épületekből, autókból, zenéből és öltözködésből pedig bámulatos részletességgel köszön vissza a kor szelleme. Ahogy telik az idő, a spéci verdák, az ötvenes évek divatja, és a kor legjobb zenéinek megjelenése hirdeti az új, laza korszak kezdetét. 
  • Illusion Engine™: A 2K Czech saját fejlesztésű Illusion játékmotorja lehetővé teszi, hogy a játékos bejárja Empire Bay tíz négyzetmérföldnyi gyönyörűen megjelenített szabadtéri világát, és a részletesen kidolgozott belső tereket. 
  • A kor hangulatát tükröző zenei anyag: A Mafia II zenei anyagának köszönhetően, melyben a korszakra legnagyobb hatást gyakorló zenészek számai hallhatók, a játékos elmerül az Aranykor Amerikájának hangulatában. 
  • Steamworks teljesítmények és ranglisták!

 

© 1998-2013 Take-Two Interactive Software, Inc., and its subsidiaries. Mafia ® II developed by 2K Czech. 2K Czech, 2K Games, Illusion Engine, Mafia, Mafia II, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners. All rights reserved. 


A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére