Maelstrom: The Battle for Earth Begins (PC) DIGITÁLIS

Maelstrom: The Battle for Earth Begins (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.299 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +13 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Maelstrom: The Battle for Earth Begins (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ötven év alatt a Föld egy ígéretes jövővel rendelkező bolygóból egy olyan világgá vált, amelyet egy lélegzetvétel választ el a pusztulástól, miután természeti katasztrófák, világháborúk, és az emberi civilizáció összeomlása fenyegeti. Ez a Maelstrom kora. Ebben a megtépázott világban a bolygó egyre fogyatkozó erőforrásai kettéosztották azt, ami az emberiségből megmaradt: a városi szabadságharcosokból álló 'Remnants' és a technológiailag fejlett 'Ascension' frakciókra.

Most pedig egy új fenyegetéssel, a kegyetlen idegen faj - a Hai-Genti - inváziójával, valamint egymással kell felvenniük az elkeseredett, a túlélésért és az uralomért folytatott harcot. A játék küldetései során több szemszögből si részt vehetsz a konfliktusban, valamint az egyes felekre jellemző taktikákat és fegyvereket is bevethetsz céljaid elérése érdekében. Emellett a tájak terraformálásának és az egységek átalakításának képességével a Maelstrom a játékosok számára biztosítja a természet erőinek használatát az eddigi legpörgősebb és legpusztítóbb, akciódús RTS játékban. 

 

Főbb jellemzők:

  • Az akciódús RTS küldetések lenyűgöző keveréke egy teljesen elpusztítható, tökéletesen megvalósított környezetben. 
  • A jövőbeli elpusztított Föld egy csatatérré változik, miközben a megosztott emberiség idegen betolakodókkal küzd a túlélésért. 
  • A játék során a játékosok mindhárom frakciót irányíthatják - a Remnants, az Ascension és az idegen Hai-Genti erőit - amelyek mindegyike saját identitással, erősségekkel, és taktikákkal rendelkezik.
  • Változtasd meg a terepet és használd a tájelemeket stratégiai fegyverként. Hozz létre völgyeket, áss ki tavakat, fagyszd meg a vizet, olvaszd meg a jeget, hozz létre tornádókat, és parancsolj akár a szélnek is. 
  • A szereplők tapasztalatot gyűjtenek, és új képességeket szerezve szintet lépnek a játék során.

 

 

© 2006 The Codemasters Software Company Limited. All rights reserved. 'Maelstrom'™ is a trademark of The Codemasters Software Company Limited. Developed by KD Vision Company Limited. Published by The Codemasters Software Company Limited ('Codemasters'). 'Codemasters'® is a registered trademark. Netcode by DemonWare. [Cover image of earth courtesy of NASA.]

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére