Lost Planet 3 (PC) DIGITÁLIS

Lost Planet 3 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Lost Planet 3 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Lost Planet 3 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Lost Planet 3 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Lost planetTM 3 vadonatúj főhőse Jim Peyton, egy bányagép pilótája, aki elhagyta a Földet, hogy egy veszélyes, de jól fizető állást vállaljon el az E.D.N. III-as bolygón. A Neo-Venus Construction-nak (NEVEC) dolgozva Jim egyike a Coronis bázison dolgozó néhány, kiválasztott pionírnak, akik feladata az ismeretlen terep feltérképezése és minták beszerzése a bolygó természetes energiaforrásából - a termikus energiából - melyről a NEVEC úgy véli, hogy megoldhatja a Föld energiaválságát.

A játék mind a Jim bányagépen kívüli, mind az azon belüli akció keverékét nyújtja. Az otthontól távoli otthon szerepét betöltő gépet - mely a zord körülményektől is védelmet nyújt - használva Jim hamarosan rájön, hogy a bányagép eszközei legalább olyan hasznosak az Akridok elleni (első szemszögű) harcban, mint abban, hogy elvégezhesse szerződése szerinti munkáját. A gépen kívül Jim kiszolgáltatottá válik az elemeknek, a nézet pedig harmadik személyűbe vált. Ellenségeivel a lőfegyverek és a közelharc kombinációjával veszi fel a harcot, saját túléléséért küzdve.

Az E.D.N. III őshonos Akridjaival harcolva Jim gépe egy jeges hasadékba zuhan, ő pedig megsérül és az eszméletét veszti. Ébredése után egy, a bolygó fagyott felszíne alatt meghúzódó titkos bázison találja magát. Miután felfedezi, hogy a bázis egyik lakójának, Mira-nak köszönheti az életét, aki So'ichi - a hókalózok vezetőjének - lánya, Jim ráébred, hogy nem csak NEVEC emberei a bolygó egyedüli lakói. A hókalózok léte új igazságokat hoz a felszínre a baljós bolygó és a gyarmati történelméről.

 

Jellemzők: 

  • Visszatérés az extrém körülmények közé - A Lost Planet 3 visszatér sorozat gyökereihez és az E.D.N III-as bolygóhoz. Egy dinamikus világ, mely sokkal veszélyesebb, mint valaha.
  • Élj túl rettenetes veszélyeket! - Játssz a Jim-ként, aki kékgalléros munkásként keresi kenyerét, és kockázatos küldetéseket vállal el veszélyes körülmények között, hogy veszélyességi pótlékából hazajuthasson családjához.
  • Otthon, az otthontól távol - Védd magad az ellenséges Akridoktól és az E.D.N.. III kiszámíthatatlan jégviharaitól a bányagépeddel. A játékosok megtanulják a különböző eszközök széles armadájával - többek között egy csörlővel, mely távolról képes megragadni az ellenfeleket, és egy fúróval, mely képes a legnagyobb lények elpusztítására is - felszerelt gép használatát, mely túlélésük egyik kulcsa ebben az ellenséges világban.
  • Változatos játékmenet - Lépj fel az extrém körülmények ellen gyalogosan, vagy használd ki a bányagép nyújtotta biztonságot az első-személyű harcokban.
  • Viharos időjárás - Az E.D.N. III folyamatosan változó időjárása megköveteli, hogy a játékosok folyamatosan alkalmazkodjanak a lenyűgöző környezet dinamikus feltételeihez.
  • Intenzív, moziszerű élmény - Az Unreal Engine 3 felhasználásával készült Lost Planet 3 vizuálisan lenyűgöző és egyedülálló terepet tár elénk, mely befolyásolja a játékélményt.
  • Halálos ellenfelek - Az Akridok visszatértek, és nagyobbak és dühösebbek, mint valaha. Az új Hordozó (Carrier Akrid) kisebb védekező organizmusokat szabadít támadóira. A Hordozó arra is képes, hogy ellenségeit megközelítve erős első lábaival felnyársalja őket. Jim fegyvereit és bányagépét használva juss el a külső, kemény héj alatt rejtőző magig - ez az egyetlen módja annak, hogy elbánj ezzel a bestiával.
  • Tartalékold az energiádat! - Gyűjts energiát a termikus állomások lehelyezésével, és használd az energiát fegyvereid fejlesztésére. Minél több ideig hagyod az állomást a földön, annál több energiát szerzel, de ezzel az Akridok is szaporábbak lesznek, és a bizonytalan környezet még kockázatosabbá válik. Meg fogja érni a jutalom a kockázatot?
  • Tárd fel az E.D.N. III rejtett titkait - Az imseretlen világ sok titkot rejt. Mit rejt az E.D.N. III felszíne? Minden kiderül a Lost Planet 3-ból.
  • Magányos bolygó? - A Lost planet 3 a többjátékos módok széles skáláját támogatja, melyekkel a játékosok új módokon tapasztalhatják meg a Lost Planet világát.

 

  

©CAPCOM CO., LTD. 2013 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére