Lords of Football (PC) Steam

Lords of Football (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
4.139 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +42 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Lords of Football (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Lords of Football egy teljesen új sport/életmód-szimulátor, amelyet a játékosok God Mode-ban játszanak. A játékban életre kel a futball mindennapi rutinja, amelyben a labdarúgók edzései - melyek célja, hogy fejlesszék képességeiket - szimulációja mellett, a normál szezonhoz hozzátartozó összes dráma, illetve a valós életben a játékosokat érő zavaró tényező is helyet kap. Az egyszerű drag-and-drop irányítással, az egyes labdarúgók személyiségének megismerésével kell felügyelned a focistáidat és erőforrásaidat, hogy a csapatot felhozd a nemzetközi megmérettetések szintjére. A játék egy testreszabható csapattal, egy magával ragadó 3D-s világban zajlik, amely a sikereket klub-fejlesztésekkel jutalmazza meg, tovább bővítve ezt az izgalmas és élénk labdarúgó-szimulációt.

Főbb jellemzők:

  • Műfajteremtő - Labdarúgás életmód szimuláció, amelyet egy egyszerű, drag and drop God Mode stílusú felhasználói felületen játszhatsz. A játék a műfajokon átlépve nyújt egy eddig nem látott futballélményt, bevonva téged mind a mérkőzésekbe, mind a labdarúgók magánéletébe. Ez egy egyedülálló, semmihez sem hasonlítható játék!
  • Mérkőzések - Adj parancsokat a labdarúgóidnak a meccsek során, a más focijátékokban látottaktól gyökeresen eltérő módon. A csapatod képessége és teljesítménye nem csak a taktikai stratégiádtól függ, hanem attól is, hogy mennyire gondoskodsz róluk a pályán - és a pályán kívül.
  • Játssz egy valósidejű 3D-s futball-világban - Fedezz fel és lépj interakcióba egy teljes,3D-s, valós idejű környezetben, ahol olyan fejlesztéseket nyithatsz meg, amelyek megváltoztatják, fejlesztik és bővítik a világot.
  • Személyiségek - Minden egyes focista saját egyedi személyiséggel és jellegzetes viselkedéssel rendelkezik. Különböző módokon reagálnak a világban zajló eseményekre, valamint a döntéseidre, amelyek közvetlenül befolyásolják a hangulatukat - jó, vagy éppen rossz irányba.
  • Pályán kívüli tevékenységek - Lépj kölcsönhatásba és befolyásold a labdarúgóid magánéletét. Gondoskodj jó hangulatukról szabadidős tevékenységekkel a kocsmában, a klubban és az étteremben, miközben elkerülöd a negatív függőségeket és a rossz szokásokat.
  • Edzés és gyakorlatok - A testreszabható, 3D-s tér, a hozzárendelhető gyakorlatok, valamint az egyes focisták teljesítményének valós időben történő, alapos vizsgálata révén az interakció új szintje érhető el a felkészülési szakaszban is.
  • Testreszabás - Határozd meg te a csapat megjelenésének minden területét - a nevet, a játékos csomagot, az emblémát és akár az egyes focisták neveit is - megvalósítva saját futball-álmodat, saját klubodat működteTavaszi játékvásár 2017 - nape.

 

©2013 FISH EAGLE TRADING E SERVICOS LDA. Fejlesztette a GENIAWARE SRL Minden jog fenntartva. Az összes többi védjegy és márkanév az engedélyezõk tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére