Lifeless PC EARLY ACCESS digitális kód vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Lifeless PC EARLY ACCESS digitális kód

Lifeless PC EARLY ACCESS digitális kód
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +56 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Lifeless PC EARLY ACCESS digitális kód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

2021 májusa. Tíz év telt el az zéró páciens óta. Tíz év, amely a világot egy fertőzött pusztasággá változtatta. Két frakció küzd az erőforrásokért, miközben a fertőzött emberek jelentette, egyre növekvő veszéllyel is harcolniuk kell. Hogyan döntesz a túlélés érdekében?

A Lifeless egy masszívan többszereplős túlélő (Massively Multiplayer Survival) játék, ahogy a játékosok összedolgoznak, hogy túléljenek ebben az ellenséges környezetben. Tapasztalj meg egy nyílt világot, a környezeten alapuló történetmeséléssel és brutális, zsigeri harccal.

 

Az Early Access (korai hozzáférésű) játék főbb jellemzői:

  • Üdv Stillwater Bay-ben! Maine állam legkedveltebb turisztikai célpontja kihalt pusztasággá változott. Fedezd fel a burjánzó természetet és az elhagyatott városokat - a világ összeomlását követően.
  • Tanulj meg túlélni! Kutass ellátmány után, gyűjts felszereléseket, maradj jól táplált és egészséges, hogy életben maradhass.
  • Válaszd meg, melyik oldalhoz csatlakozol! Két frakció küzd a túlélésért. Válaszd a civilek Nova Guard-ját, vagy az őrült Spártai Falanxot.
  • Harcolj az életedért! A brutális, közelharc-alapú harcrendszer révén közel kell kerülnöd ellenségeidhez, ha spórolni akarsz a lőszerrel.
  • A fertőzöttek jelentette veszély. Nem csak a másik frakcióra kell figyelned. A fertőzött embereket semmi sem állítja meg, ha meg akarnak ölni.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: 32 bites Windows 7, SP1-el; Processzor: Intel Core i3 3 GHz, Memória: 6 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 560, Internet: szélessávú internet kapcsolat, DirectX verzió: 10

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére