LEGO Batman 3 Beyond Gotham PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

LEGO Batman 3 Beyond Gotham PC (digitális kód)

LEGO Batman 3 Beyond Gotham PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 7 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +10 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

LEGO Batman 3 Beyond Gotham PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham a nagysikerű LEGO Batman™: The Videogame és a LEGO Batman™ 2: DC Super Heroes videojátékok következő része. A mai napig a LEGO videojátékokból több mint 100 millió darabot adtak el világszerte.

"A hihetetlenül sikeres LEGO Batman franchisera építve azon dolgozunk, hogy a LEGO Batman 3: Beyond Gotham legyen ebben az évben A szuperhősös videojáték, amelyben minden korosztály megleli az örömét." nyilatkozta Tom Stone, a TT Games.ügyvezető igazgatója. "A TT Games a LEGO Batman sorozatot, és elképesztő mennyiségű karaktert a DC Comics univerzumból egy új határmezsgyére repít, ahol epikus új történet, még több kütyü, és meglepetésekben gazdag kihívások várnak."

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékban a Köpenyes Igazságosztó a DC Comics univerzumának szuperhőseivel egyesíti erőit, és a világűrbe indulnak, hogy megállítsák az ördögi Brainiac-et a Föld elpusztításában. A Lámpás Gyűrűk erejét felhasználva Brainiac egész világokat zsugorít össze, hogy az univerzum minden részéből származó, torz miniváros gyűjteményét gazdagítsa. Itt az idő, hogy a legnagyobb szuperhősök és a legrafináltabb gonosztevők összefogjanak, a különböző Lámpás Világokra utazva megszerezzék a Lámpás Gyűrűket, és megállításk Brainiec-et, mielőtt túl késő.

A játékosok a kaland során a DC Comics univerzumának több mint 150, egyedi karakterét érhetik el, az Igazság Ligájának tagjaitól az olyan BIG LEGO figurákig, mint például Gyilkos Croc, Solomon Grundy és számtalan egyéb szereplő. A minden korosztályból kikerülő rajongók kedvenc hőseiket és gonosztevőiket irányíthatják, azok új kütyüivel és képességeivel egyetemben. Brainiac képessége, amivel mások elméjén keresztül irányíthatja őket, valamint a Lámpás Gyűrűk ereje számos váratlan, a klasszikus szereplők személyiségét érintő fordulatról gondoskodik.

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham-ben a játékosok emellett olyan híres helyekre is ellátogathatnak, mint az Igazság Csarnoka, a Denevérbarlang, vagy az Igazságliga Őrtornya, ahol boltokhoz, trófeatermekhez férhetnek hozzá, valamint a járműveket és hősöket szabhatják testre.


További hírek és újdonságok::

https://www.facebook.com/LEGOBatmanGame

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére