L.A. Noire (PC) DIGITÁLIS

L.A. Noire (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A L.A. Noire (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi L.A. Noire (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

L.A. Noire (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A MotionScan úttörő animációs technológiájával, ami bámulatba ejtő részletességgel rögzíti a színész arcjátékának minden apró rezdülését az L.A. Noire bűnügyi thriller, amely tényleges nyomozói munkával elegyíti a lélegzetelállító akciót, hogy soha nem látott interaktív élményt nyújtson. Keress nyomokat, üldözd a gyanúsítottakat és hallgasd ki a szemtanúkat, miközben igyekszel kideríteni az igazságot egy olyan városban, ahol mindenkinek van valamilyen takargatnivalója.

Hollywood háború utáni aranykora közepette Cole Phelbs, a Los Angeles-i rendőrség detektívje szembetalálja magát a saját sikerében fuldokló várossal. Mindent áthat a korrupció, robbanásszerűen nő a kábítószer-kereskedelem és soha nem látott magasságokba tört a gyilkosságok száma. Miközben azért küzd, hogy egyre feljebb jusson a ranglétrán, és hogy azt tegye, ami helyes, Phelbsnek fel kell tárnia a gyújtogatás-sorozat, a zsarolásos összeesküvések és a kegyetlen gyilkosságok mögötti igazságot, szembeszállni a Los Angeles-i alvilággal, sőt még saját osztályán dolgozó munkatársaival is, hogy végül feltárja a titkot, ami egészen rothadt velejéig megrázhatja a várost.

Az L.A. Noire az első videojáték, amelyet az a megtiszteltetés ért, hogy beválogatták a Tribeca Filmfesztivál hivatalos alkotásai közé.

 

Rockstar Games 622 Broadway, New York, NY 10012 | T2 Take-Two Interactive

©2006–2011 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, az L.A. Noir, és az R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. Részek (c) Copyright Master Licensing, Inc., 2010, minden jog fenntartva, Naked City és a Naked City-vel kapcsolatos védjegyek és kereskedelmi ruha a Master Licensing, Inc. védjegyei A Team Bondi védjegy és logó a Team Bondi Pty. tulajdona. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. A „Dolby” és a „double-D Symbol” (dupla D szimbólum) a Dolby Laboratories védjegye. A Havok védjegy és logó a Havok.com, Inc. tulajdona. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2011, RAD Game Tools, Inc. Minden jog fenntartva.

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, szolgáltatásokhoz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

A 1940-es évek Los Angelesében játszódó kitalált történet, amely kitalált helyzetekben szerepeltet történelmi személyeket, csoportokat, helyszíneket, eseményeket és jeleneteket, olyan módon, ami történelmi szempontból nem pontos és nem vehető tényszerűen. Minden márkanév a játékkal kapcsolatban nem álló tulajdonosa védjegye. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére