Kyn (PC) DIGITÁLIS

Kyn (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kyn (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kyn (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Kyn (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Egy olyan univerzumban, ahol a viking mondák találkoznak a mágiával, fedezheted fel a KYN világát ebben a gyors tempójú szerepjáték-stratégiai játékban, amely a csapatalapú harcot ötvözi a felfedezéssel és a fejlődéssel.

  • Egy életre kelt varázslatos viking világ. Tárd fel KYN hatalmas világának titkait, miközben ősi romokat, buja tájakat, és havas hegyeket jársz be, amelyek bonyolult rejtvényekkel és rengeteg veszéllyel vannak tele! Harcolj különböző intelligens ellenségek ellen, és használd képességeidet és a ravaszságodat, hogy legyőzd a hatalmas főellenségeket!
  • Amikor a hibrid taktikai szerepjáték és a Hack-n-Slash találkozik. Ez egy valós idejű akció egy fantasztikus szerepjáték környezetben. Használd ki a környezet adta lehetőségeket, hogy csapdákat hozz létre, területeket védj meg, vagy épp speciális támadások felépítésére. Amikor taktikákra van szükség, használd a lassított mozgás funkciót, ahol az idő szinte megáll, így hőseidet egy területre irányíthatod, és feladatokat rendelhetsz hozzájuk, hogy oldalba támadják, kicselezzék, és legyőzzék ellenségeidet!
  • Egy RPG csapat, maximum hat játszható karakterrel. Alkosd meg a klasszikus RPG dungeon-crawler csapatot szedett-vedett hőseid csoportjával. Láss el minden egyes harcost különböző felszereléssel és speciális képességekkel, igényeid szerint. Az elme-, a test-, és az irányítás-pontok elosztásával olyan karaktereket építhetsz, amelyek illeszkednek a stílusodhoz, és megfelelnek azoknak a rejtvényeknek a kihívásaihoz, amelyekkel hamarosan szembesülni fogsz.
  • Komplex craftolási- és loot-rendszer. Gyűjts össze több száz tárgyat. Kombináljon több mint 100 különböző alapanyagot egy egyedülálló crafting rendszerben, melynek célja, hogy hatékonyabb fegyvereket és páncélokat szerezhess.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére