Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITÁLIS

Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Krater egy valós idejű, csapat alapú dungeon-crawler kaland. A játék ötvözi a gyors ütemű harcot, a taktikus csapatmenedzselést, a craftolást és a questelést - mindezt klasszikus RTS (valósidejű stratégia) nézetben. 

Bár a játék kampánya offline is játszható, több órányi, kifejezetten a barátokkal történő kooperatív játékra tervezett küldetést is találsz.
A kiadás óta gyakorlatilag a játék minden elemét érintő finomhangolások/javítások történtek - a játékegyensúlytól a javított zsákmány/tárgy létrehozáson át, egészen az átdolgozott felhasználói felületig, és a gördülékenyebb grafikai teljesítményig.

A játék világa a jövő posztapokaliptikus Svédországába vezet. Az ország, amely egykoron az IKEA, a vikingek, és a Minecraft hazája volt, mostanra primitív lakóinak otthona, akik a növényzet által benőtt világban a technológia ereklyéi után kutatnak. 

A Krater néven ismert meteorbecsapódási-helyszín peremén három frakció küzd az alattuk elterülő világba vezető utat megnyitó, feltépett terület feletti irányításért. Az Underside - a régi világ kincseivel és veszélyekkel teli barlangok és alagutak végtelen sorozata - a bukott svéd civilizáció mélyére nyúlik vissza. A Kraterhez "szabadúszókból" csapatoddal érkezel, hogy részese legyél az aranyláznak, ahol az emberek vagy gazdagon jönnek vissza, vagy sehogy.

 

Főbb jellemzők:

  • Kooperatív kaland - Portyázz barátaiddal a kifejezetten kooperatív játékra tervezett küldetésekben. Győzedelmeskedjetek együtt a co-op főellenfeleken, és használjátok az így megszerzett zsákmányt a fő kampányban. 
  • Korlátlan felfedezés - Nem számít milyen mélyre merülsz benne, a Krater nyílt világában mindig van felfedeznivaló. Véletlenszerű dungeonok és események, több mint 60, kézzel készített eredeti helyszín, és 200+ küldetés. A helyszínek az apró településektől az olyan hatalmas városi területekig terjednek, mint Solside City - a kiterjedt regionális központ, ahol rengeteg NPC-t és szolgáltatást találhatsz.
  • Teljesítmények - Több mint 40 - online vagy offline megszerezhető - teljesítmény.
  • Különlegesen perzisztens szereplők - Légy tanúja, ahogy fura személyiségekből álló csapatod fejlődik, szintet lép, és új képességeket, felszereléseket, jobb statisztikákat, vagy akár sérüléseket szerez.
  • Nézz szembe a következményekkel - Szereplőidnek Krater veszélyeivel kell szembeszállniuk - és ha ezt elmulasztják, a játékmenetet befolyásoló, állandó sérülésekkel, vagy akár a halállal is számolniuk kell!
  • Craftolj bármit - A tárgyaktól és fegyverektől, egészen a felszerelésekig és képességekig - az kiterjedt crafting-rendszerben bármit megalkothatsz.
  • Egyedi grafikai stílus - A Krater nagyszerűen kihasználja az új Bitsquid engine lehetőségeit, amely lehetővé teszi, hogy a DX11 grafikai funkciók és világítási hatások egy egyedülálló világot hozzanak létre, tele napsütötte településekkel, lenyűgöző helyszínekkel, színpompás effektekkel, és bonyolult szereplőkkel.
  • Nincs szükség kötelező online szolgáltatás-kapcsolatra - Azoknak, akik utálják az online játék-szolgáltatásokat és bejelentkező képernyőket, a Krater egyjátékos kampánya 'offline' módban is elérhető.

 

 

©Fatshark AB. 2012 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére