Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Kerbal Space Program alapjáték Steam változatának megléte.

 

Bővítsd a Kerbal élményt eddig soha nem látott módon a Kerbal Space Program: Making History kiegészítővel. A kritikailag is elismert űrszimulációs játék első bővítménye új tartalmakkal bővíti a Kerbal Űrprogramot: egy magával ragadó küldetésszerkesztővel, a valós események által inspirált történelmi csomaggal, valamint számtalan, a KSP élményt gazdagító új alkatrésszel. Alkoss, indíts, és ossz meg, mint eddig még soha a Kerbal Space Program: Making History kiegészítővel.

 

Főbb jellemzők:

  • Küldetésszerkesztő: Ez a robusztus új funkció lehetővé teszi a játékos számára, hogy végtelen lehetőségeket kapjanak a küldetések létrehozása és szerkesztése terén. A játékosok testreszabhatják saját küldetéseiket, beleértve a kilövéseket, a leszállásokat, a mentéseket, a hibákat, a robbanásokat, a javításokat és még sok mást. Az egyedülálló győzelmi feltételek, az izgalmas kihívások és a váratlan akadályok biztosítják a változatosságot és a komplexitást ezekben a küldetésekben. Oszd meg az általad létrehozott küldetéseket a KSP közösséggel, és hívj ki másokat.
  • Történelmi csomag: Játssz a számos előre elkészített küldetéssel, amelyeket az emberiség saját űrkutatása inspirált. Az űrsétától a lezuhanásig - és mindennel ami a kettő között van - a játékosok megpróbálhatják újraalkotni a történelmi események által ihletett pillanatokat, természetesen az egyedülálló Kerbal csavarral.
  • Új alkatrészek: A bővítés emellett több tucat új alkatrészt, valamint új űrruhákat is tartalmaz, amelyek mindegyikét a történelmi űrverseny ihlette. A játékosok ezeket az alkatrészeket és űrruhákat a Kerbal Űrprogram során használhatják.

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2011-2017 Take-Two Interactive Software, Inc. Developed by Squad. Private Division and Kerbal Space Program and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére