Kenshi (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kenshi (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Kenshi (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kenshi (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Kenshi (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Egy szabadon bajárható, csapat-alapú szerepjáték, amely egy lineáris történet helyett a nyílt végű, sandbox játékmenetre fekteti a hangsúlyt. Légy kereskedő, tolvaj, lázadó, hadúr, kalandor, földműves, rabszolga, vagy csak étel a kannibálok számára. 

Fejlessz ki és craftolj új felszereléseket. Vásárolj és fejleszd fel saját épületeidet, hogy biztonságot nyújtó erődítményként funkcionáljanak, amikor rosszul mennek a dolgok, vagy használd fel őket egy vállalkozás elindításához. Segíts vagy hátráltasd a világ különböző frakcióit, miközben arra törekszel, hogy megszerezd a kietlen sivatagban a puszta túléléshez szükséges hatalmat és gazdagságot. Képezd ki a férfiakat, hogy szerencsétlen áldozatokból mesteri harcosokká váljanak. Helyezd biztonságba sebesült csapattársaidat, és juttasd haza mindegyiküket élve.

 

Főbb jellemzők:

 • Kötetlen játékmenet egy zökkenőmentes játékvilágban, amely 870 négyzetkilométert meghaladó területével a legnagyobb szerepjáték-világ a Daggerfall óta. A játék soha nem fog behatárolni, vagy korlátozni a személyes játékstílusodat. 
 • Tervezz magadnak annyi egyedi karaktert, amennyit csak akarsz, és alkoss egy egész csapatot, hogy harcoljon érted. A karakterek fejlődnek és egyre erősebbé válnak, nemcsak statisztikáikban, de a megjelenésükben is. 
 • Az valós idejű stratégia és a szerepjáték hibrid műfajának eredeti megközelítése. Nincsenek "hős" karakterek, mesterségesen megnövelt, másoknál magasabb statisztikával - Minden szereplő és NPC, akivel találkozol, potenciálisan egyenlő, emellett pedig névvel és saját élettel rendelkezik. 
 • Nem vagy kiválasztott. Nem vagy nagy és erős. Nincs több "életerő pontod", mint bárki másnak. Nem te vagy az univerzum középpontja, és nem vagy különleges sem. Hacsak nem teszel érte.
 • Építse egy bázist, ahol új technológiákat kutathat ki, fejlesztheted a védelmet és új felszerelést craftolhatsz. 
 • Vásárolj és fejleszd fel saját épületeidet, hogy biztonságot nyújtó erődítményként funkcionáljanak, amikor rosszul mennek a dolgok, vagy használd fel őket egy vállalkozás elindításához. 
 • Változatos és lehetőségekben gazdag játékmenet. Légy jó, légy gonosz, légy üzletember, vagy épp tolvaj, élj egy városban, élj a sivatagban, utazz egyedül, járj hordában, építsen egy várat, rombolj le egy várost. Szenteld életedet a rabszolgák felszabadításának, vagy végezd magad is rabszolgaként. 
 • Dinamikus, folyamatosan változó világ. Támogass, vagy akadályozz bárkit, akit csak szeretnél, vagy maradj magad - a világ nem áll meg. Ez nem csak egy "játék", egy szimulált világban kell élned és túlélned.
 • Lehet, hogy kannibálok fogságába esel, akik élve falnak fel,  vagy rabszolgakereskedők adnak el, hogy a bányákban dolgozz. Ezek nem előre szkriptetett események, csak e kaotikus világ rendes részei, amelyek véletlenül teszik tönkre az életedet. Bármi megtörténhet, de bármi leküzdhető, ha megvan hozzá az erőd. 
 • Itt egyáltalán nincs veled szinteződő pálya. Ez a világ nem lép veled együtt szintet, és a boltok nem változtatják meg a kínálatukat csak a te szintedhez illő tételekre. A játék elején szinte mindenki erősebb lesz nálad, a túlélés pedig állandó harc lesz. A játék nem fogja a kezedet, és nem segít, amikor padlón vagy. 
 • Valósághű egészségügyi rendszer, amely befolyásolja a játékmenetet. Egy sebesült lábú szereplő sántikál, vagy kúszik, lelassítva a csapatot, a karsérülések pedig azt jelentik, hogy a kardodat csak egy kézzel, vagy egyáltalán nem tudod használni. A súlyos sérülések amputált rokkantakkal járnak, akiknek gépi végtagokra van szükségük. A vérveszteségtől elájulhatsz, a vér pedig odavonzza a ragadozókat. A karakterek statisztikáit a felszerelésük, az általuk cipelt teher, a vérveszteség, a sérülések és az éhezés befolyásolja. 
 • Okos mesterséges intelligencia, amely lehetővé teszi a karakterek számára az érvelést, valamint azt, hogy hosszú távú céljaik és vágyaik elérése érdekében dolgozzanak. A csapatok együtt dolgoznak, és biztonságos helyre szállítják a sebesülteket. A szereplők beállíthatók úgy, hogy elvégezzék helyetted a mikromenedzsmentet és megszervezzék bázisodon a gyártást. 
 • Segíts vagy hátráltasd a világ különböző frakcióit, miközben arra törekszel, hogy ebben a kemény környezetben megszerezd a puszta túléléshez szükséges hatalmat és gazdagságot. 
 • Függetlenül fejlesztés, amely mentes a játékdesignt befolyásoló hatásoktól, és a szürke öltönyösök - akik életükben soha egy percet sem játszottak - által kierőltetett változtatásoktól. 
 • Eredeti játékvilág. Itt nincsenek fantasy klisék. Se varázslat.

  

A PhysiX Technology felhasználása az NVIDIA Corporation engedélyével történt. © 2002-2011 NVIDIA Corporation. Minden jog fenntartva.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére