KartKraft (PC) DIGITÁLIS

KartKraft (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
4.999 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

KartKraft (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A MEGJELENÉSKOR ELÉRHETŐ FUNKCIÓK

  • 3 pálya - Paul Fletcher International, Geelong Kart Club, Go Kart Club of Victoria
  • 8 karosszéria-gyártó: Arrow, CRG, Deadly, Formula K, Monaco, OK1, Praga, Sodi
  • 1 motor: IAME X30
  • PvP ranglista mód
  • Fotómód

 

Sajátítsd el a verseny gokartok vezetésének művészetét, gyorsulj nulláról százra 3,2 másodperc alatt, felfüggesztés nélkül, miközben 20 másik pilóta elleni küzdesz. Tanuld meg, hogyan kell kanyarodni a 2,5G-t meghaladó gyorsulásnál, miközben csak három keréken egyensúlyozol, a motor pedig 21 ezres fordulatszámon sikít. Halld, ahogy csúszva és deformálódva felvisítanak a gumiabroncsok, miközben próbálnak megkapaszkodni a pályán. Tapasztald meg a KartKrafttal a legfejlettebb járműfizikát, melyet valaha versenyjáték számára alkottak.

 

MUTASD MEG A STÍLUSODAT!

Nézd meg a darabokat, és tűnj ki a mezőnyből! Szerelkezz fel az Alpinestars, az Arai, a Freem, a Momo, az OMP és a Sparco legmodernebb eszközeivel, valamint a korai hozzáférésű tartalomfrissítéseinekkel bekerülő újdonságokkal. Öltözz kedved szerint a neked tetsző ruhák, kesztyűk, csizmák és sisakok kiválasztásával, és mutad meg saját, egyedi stílusodat.

 

TELJES TESTRESZABHATÓSÁG!

Építsd fel az alapoktól gokartodat, több mint 60 komponens és 1000-nél is több alkatrész közül válogatva, amelyek mindegyike kihatással van a vezethetőségre. Cserélj ki tengelyeket, lánckerekeket, karburátorokat, kerékpántokat, horgokat, torziós rudakat és még sok mást. Amit látsz, azt módosíthatod is!

 

LÉZER-SZKENNELT VERSENYPÁLYÁK!

Érezd, ahogy gokartod hajlik, fordul, és ugrál a pálya minden egyes egyenetlenségén, repedésén, és benyomódásán, ahogy a világ minden táján fellelhető, hivatalosan licencelt pályákon vezetsz. A lézer-irányítású rakétarendszerekben használttal megegyező technológia biztosítja a letapogatott felület milliméter pontosságát. Az egyetlen dolog, ami valósághűbb, az maga az élet.

 

RANGLISTÁK

Tanulj a legjobbaktól, miközben kiélezett versenyben a ranglisták élére törsz. Nézd meg hol állsz a barátaidhoz képest, országodban, vagy épp világviszonylatban. Minden egyes felvett, és a szervereinkre nagy pontossággal feltöltött kör-visszajátszáson pontosan megnézheted, hol fékez, kanyarodik, és gyorsul, ellenfeled, így előnyt szerezhetsz és magad mögé utasíthatod.

 

© 2018 Black Delta Trading Pty Ltd. / IMGN.PRO minden jog fenntartva. Minden más szerzői jog és védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére