INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS

INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Szerezd meg a játékot október 4-ig 10% kedvezménnyel!

Amennyiben az INSOMNIA: The Ark játékot október 11-ig vásárolod meg áruházunkban, ingyenesen juthatsz hozzá a Digital Deluxe kiadás extra tartalmaihoz:

  • Digitális művészeti album
  • Letölthető képregény
  • A játék eredeti soundtrackje
  • Páncélcsomag, amely az alábbiakat tartalmazza: 
  1. Dalok kabátja, kamásnia, és csomagja - rakh-bőrből készült, vékony acéllemezekkel megerősített páncélzat, rengeteg rejtett zsebbel és rögzítőkapoccsal.
  2. Eyon sisak - ez a felszerelésdarab az űrsikló-pilóták által használt öltözékek része volt. Az ilyen cucc valódi ritkaság a környéken.
  3. Hansen elektromos fűrész - egy limitált sorozat része, amely az Exodus utáni második században vált elérhetővé. A titánlemeznek köszönhetően ez a fegyver még a közepes minőségű páncélzaton is áthatol. Blistert, a legendás gyilkost, akinek több mint 150 áldozata volt, gyakran ilyen típusú elektromos fűrésszel ábrázolják.

Ezt a páncélcsomagot a Vulture’s Nestben található szekrényed mellett veheted magadhoz.


Az INSOMNIA egy dieselpunk sci-fi szerepjáték az emberi társadalom lassan lealacsonyodó maradványáról, amely egy elhagyatott űrbéli metropoliszon próbál meg életben maradni. Fejleszd fel karakteredet, fedezd fel a nagy gondossággal készített, részletgazdag helyszíneket, lépj kapcsolatba sajátos NPC-kkel és frakciókkal, craftolj felszereléseket, és próbálj meg életben maradni ebben a brutális világban.

 

Üdvözöljük az Object 6-on - egy óriási űrállomáson, amely egy elkeseredett 400 éves utazáson vesz részt, új otthont keresve. A karaktered most ébredt a kriogén altatásból - egy ritka pszichológiai betegség által sújtva, miközben anélkül, hogy tudna róla, az emberiség utolsó reményét tartja kezében...

 

A felfedezés jutalmakkal kecsegtet... de egyben veszélyes is

Éld túl az éhséget, a szomjúságot, a fáradtságot, miközben értékes technológiák és erőforrások után kutatsz a több mint 70 egyedi helyszínen. Légy óvatos! - Az INSOMNIA árnyalt világa nem csak áruló karakterek váratlan küldetéseit rejtheti, de kegyetlen ellenségeket és a halálos veszélyeket is.

 

Személyre szabott utazás

Szabadulj meg a karakterosztályok kötöttségeitől, és a lélekölő grindolástól a rugalmas perk-rendszer, és a nagy mennyiségű craftolható elem és felszerelés kombinációja révén. Válaszd meg gondosan a felszerelésedet - minden a játékban található páncél- és fegyver-típus saját taktikai előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik.

 

Ahol számítanak a döntések

Az INSOMNIA szerteágazó és nem-lineáris történetében néha nincs visszaút, így a játék ösztönzi a nem hagyományos megközelítéseket, valamint 12 különböző befejezést tartogat számodra. A karaktered választott háttere szerepet játszik az NPC-kkel és a frakciókkal történő interakciókban,  valamint befolyásolja az egyes küldetések kimenetelét is.

 

Egy gazdag univerzum

Tapasztalj meg egy dieselpunk elemekkel gazdagított neo-noir világot. Járj be kézzel készített apokaliptikus tájakat, amelyeket egy sötét ambient hangzású soundtrack, valamint egy lehanyatlott civilizáció visszhangjai itatnak át.

 

(c) HeroCraft, 2012-2018. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére