In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód)

In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.190 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +12 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
“A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve. Egy jobb életet akartam a családom számára, és csak egy aláírásnyi távolságra volt. A ‘doktorok’ azt mondták, hogy a szerződés csak egy formaság. És most, bezárva ebbe a sötét, bűzös cellába ez minden, amire vissza tudok emlékezni...” 

Az In Fear I Trust egy első személyű pszichológiai thriller, amelyben a játékosok Nyikolaj - vagy ahogy most hívják, a 17-es páciens - szerepébe bújnak, aki egy napon egy apró, bűzös cellában ébred. Súlyos emlékezetkiesésed, és a szökés iránti olhatatlan késztetésed által vezérelve lépteid egy Szovjet-Oroszország szívében található, elhagyatott és pusztuló létesítményen vezetnek keresztül. Azonban számos akadály nehezíti utadat, így bonyolult rejtvényeket kell megfejtened, hogy kulcsfontosságú tárgyakhoz és dokumentumokhoz, naplókhoz, vagy feljegyzésekhez juss, hogy legalább egy halovány fény derüljön a sötét titokra, amely az egész "tudományos" kísérletet övezi. 

A Retrospektív Mód használatával képes vagy a fizikai világ szövete mögé látni. Ez a különleges képesség felfedi a múlt pillanatait, így fontos tippeket kapsz és nyomokra bukkanhatsz. Azonban emlékezeted darabjainak összegyűjtése, és saját identitásod felfedezése egy hosszú és sötét folyamat lesz...

 

Jellemzők:

  • Kritikailag elismert pszichológiai thriller, amelyet az Unreal Engine hajt
  • Teljes egészében hangban (angol nyelven) elbeszélt narratíva 
  • Használd a Retrospektív Módot hogy észrevedd a rejtett nyomokat és megoldd a rejtélyeket 
  • Fedezz fel hátborzongató helyeket és tárd fel a titkosított szovjet kísérlet rejtélyét

 

Első epizód - The Awakening

Az első epizód elmeséli, hogy a főszereplő Nyikolaj miként ébred fel részleges emlékezetkieséssel egy börtöncellában. Ezt követően az események a doktor irodájában és a laborban zajlanak. A fejezetben előrehaladva hősünk találkozik az ezeken a helyeken titokzatos módon elhunyt személyek szellemeivel. 

A múltba látás megszerzett képessége révén Nyikolaj képes mások emlékfoszlányainak érzékelésére, és a falakon található titokzatos feliratok észlelésére. 

Hősünk végül megtalálja a szerződést, amelyet az epizód elején aláírva jelentkezett a kísérletre. 

Ez a csomag csak az első, The Awakening epizódot tartalmazza. A további epizódok eléréséhez kérjük, vásárold meg azokat különálló DLC-csomagokat, vagy egyben, a gyűjtemény részeként. Az öt epizód közül négy már elérhető.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP / 7 / 8 / 10, (32/64 bit), Processzor: Single Core 3.3GHz, Memória: 512 MB RAM, Vdeokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 512 MB VRAM-mal, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB szabad hely, Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 10, (32/64 bit), Processzor: Dual Core 3.3GHz, Memória: 1 GB RAM, Vdeokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 1024 MB VRAM-mal, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 5 GB szabad hely,Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis

KÉPGALÉRIA:

In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód)
 
In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód)
 
In Fear I Trust Episode 1 PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére