In Fear I Trust Collection PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

In Fear I Trust Collection PC (digitális kód)

In Fear I Trust Collection PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.790 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +28 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- Első epizód – The Awakening
- Második epizód – The Last Desk
- Harmadik epizód – Iron and Rust
- Negyedik epizód – The Glimpse

In Fear I Trust Collection PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:“A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve. Egy jobb életet akartam a családom számára, és csak egy aláírásnyi távolságra volt. A ‘doktorok’ azt mondták, hogy a szerződés csak egy formaság. És most, bezárva ebbe a sötét, bűzös cellába ez minden, amire vissza tudok emlékezni...” 
 

Az In Fear I Trust egy első személyű pszichológiai thriller, amelyben a játékosok Nyikolaj - vagy ahogy most hívják, a 17-es páciens - szerepébe bújnak, aki egy napon egy apró, bűzös cellában ébred. Súlyos emlékezetkiesésed, és a szökés iránti olhatatlan késztetésed által vezérelve lépteid egy Szovjet-Oroszország szívében található, elhagyatott és pusztuló létesítményen vezetnek keresztül. Azonban számos akadály nehezíti utadat, így bonyolult rejtvényeket kell megfejtened, hogy kulcsfontosságú tárgyakhoz és dokumentumokhoz, naplókhoz, vagy feljegyzésekhez juss, hogy legalább egy halovány fény derüljön a sötét titokra, amely az egész "tudományos" kísérletet övezi. 

A Retrospektív Mód használatával képes vagy a fizikai világ szövete mögé látni. Ez a különleges képesség felfedi a múlt pillanatait, így fontos tippeket kapsz és nyomokra bukkanhatsz. Azonban emlékezeted darabjainak összegyűjtése, és saját identitásod felfedezése egy hosszú és sötét folyamat lesz...

 

Jellemzők:

  • Kritikailag elismert pszichológiai thriller, amelyet az Unreal Engine hajt
  • Teljes egészében hangban (angol nyelven) elbeszélt narratíva 
  • Használd a Retrospektív Módot hogy észrevedd a rejtett nyomokat és megoldd a rejtélyeket 
  • Fedezz fel hátborzongató helyeket és tárd fel a titkosított szovjet kísérlet rejtélyét

 

Első epizód - The Awakening

Az első epizód elmeséli, hogy a főszereplő Nyikolaj miként ébred fel részleges emlékezetkieséssel egy börtöncellában. Ezt követően az események a doktor irodájában és a laborban zajlanak. A fejezetben előrehaladva hősünk találkozik az ezeken a helyeken titokzatos módon elhunyt személyek szellemeivel. 

A múltba látás megszerzett képessége révén Nyikolaj képes mások emlékfoszlányainak érzékelésére, és a falakon található titokzatos feliratok észlelésére. 

Hősünk végül megtalálja a szerződést, amelyet az epizód elején aláírva jelentkezett a kísérletre. 

Második epizód – The Last Desk

Az In Fear I Trust második epizódja Nyikolaj emlékeit meséli el az iskolában történt szörnyű eseményekről. Nyikolaj talál egy naplót és egy diák feljegyzését, és elkezd emlékezni arra, hogy milyen furcsaságok történtek a gyerekekkel, és milyen – az agresszivitásukat befolyásoló - kísérleteknek vetették őket alá. Felfedez egy fotót egy lányról, akivel barátokká váltak, és megpróbál emlékezni, hogy pontosan mi történt a lánnyal, az iskola igazgatója miért végezte ezeket a kísérleteket, és hogy mindez vajon kapcsolódik-e a VERSA vállalathoz.

Harmadik epizód – Iron and Rust

Az In Fear I Trust harmadik epizódja a helyi gyárban történt furcsa eseményeket meséli el, amelyek akkor történetek, amikor a játékos ott dolgozott. Rejtélyes halálesetek és különleges ellenőrök. Az epizód során a játékos megpróbál rájönni, hogy pontosan mi is történik, és mi a kapcsolat a VERSA vállalattal. Miért halnak meg az emberek menetrendszerűen?

Negyedik epizód – The glimpse

Az In Fear I Trust negyedik epizódja a helyi színházban történtekről mesél. A játék főhőse korábban meglátogatta ezt a helyet. Ezúttal a sztori közvetlenül érinti a főhőst. A játékosnak ki kell derítenie, hogy a színház híres színésznőit hogyan ölték meg, ki volt érintett ezekben az eseményekben, valamint arra, hogy mi a kapcsolat a VERSA vállalattal.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP / 7 / 8 / 10, (32/64 bit), Processzor: Single Core 3.3GHz, Memória: 512 MB RAM, Vdeokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 512 MB VRAM-mal, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB szabad hely, Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 10, (32/64 bit), Processzor: Dual Core 3.3GHz, Memória: 1 GB RAM, Vdeokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 1024 MB VRAM-mal, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 5 GB szabad hely,Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis

KÉPGALÉRIA:

In Fear I Trust Collection PC (digitális kód)
 
In Fear I Trust Collection PC (digitális kód)
 
In Fear I Trust Collection PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére