IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITÁLIS

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.690 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +67 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Amennyiben már rendelkezel az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover korábbi Steam kiadásával, a BLITZ EDITION-höz ingyenesen férhetsz hozzá, a Steam könyvtáradba történő belépést követően. A játékhoz csak telepítened kell az új kiadást.

 

Szállj fel elfogásra az Angol Légierő Spitfire vagy Hurricane vadászrepülőgépeiben. Vagy csatlakozz a Német vagy Olasz vadászrepülőgépekhez és bombázókhoz, kelj át a csatornán London felé. Anglia sorsa rajtad múlik!

Csatlakozz a 20 század egyik döntő légi ütközetéhez, az Angliai Csatához. Repülj a fehér sziklák fölött egy Spitfire vagy Hurricane vadászrepülőgép pilótájaként az Angol Királyi Légierő kötelékében, vagy vezess fekete keresztes Bf 109 vagy Bf 110 repülőgépeket a német, vagy G.50 repülőgépet az olasz légierő színeiben. Fogadd el a kihívást, és repülj német Junkers Ju 87, Ju 88, vagy Heinkel He 111 bombázókban, olasz Br.20 vagy az angol Bristol Blenheim vagy Beaufighter repülőgépekkel. IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER: BLITZ EDITION egy teljesen átdolgozott kiadás az 1C stúdiótól. Új repülőgépek, új grafikai elemek, DirectX 11 támogatás.

 

Átdolgozott játék funkciók

  • 20 újabb repülőgép vagy alváltozat hozzáadása, összesen 47 aprólékosan kidolgozott repülőgép, valamint további 16 számítógép által irányított repülőgép típus. Az Angliai Csata összes jelentősebb repülőgépe.
  • Összetett irányítási rendszer, interaktív kabinbelső, új és realisztikusabb hajtómű és aerodinamikai modellezés ad vég nélküli kihívást a pilóták számára.
  • Elképesztően részletes fegyver és sérülés modellezés biztosítja az izgalmas és félelmetes légi harcokat.
  • A hatalmas 350x300 km-es térképen megtalálható London, a teljes Délkelet-Anglia, La-Manche csatorna, Észak-Franciaország és kis részben Belgium, összesen 121 korabeli repülőtérrel. A térkép gyönyörű textúrái teljesen át lettek dolgozva, új őszi és téli térképek lehetőséget adnak 1940 késői harcainak lejátszásához is.
  • Rengeteg jármű, hajó és épület visz életet a térképen zajló eseményekbe.
  • Internetes játék során 100 játékos és tucatnyi számítógép vezérelt AI repülőgép egyidejű összecsapását lehet lejátszani egy-egy szerveren, ami rendkívül izgalmas és hatalmas online csatákat tesz lehetővé.
  • Egy játékos módban izgalmas hadjárat, valamint részletes küldetés szerkesztő biztosít sok sok órás remek kikapcsolódást.

 

 

Szerzői jog: 2017, 1C Company. Minden jog fenntartva. Fejlesztette az 1C: Maddox Games és Team Fusion Simulation. Kiadta az 1C Online Games. IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER, BLITZ EDITION az 1C EUROPE bejegyzett védjegye.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére