Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Homeworld Remastered Collection az alábbiakat tartalmazza:

 • Homeworld Remastered Edition
 • Homeworld 2 Remastered Edition
 • Homeworld Remastered Steam Multiplayer


Bónuszként ingyenes hozzáférést biztosít a továbbiakhoz:

 • Homeworld Classic
 • Homeworld 2 Classic


Ismerd meg az epikus űr-stratégiákat, amelyek újradefiniálták az RTS (valós idejű stratégiai) műfajt. Vezesd flottádat, és építs egy armadát a több mint 30, egyjátékos küldetés során. Válassz az adott stratégiai helyzetnek megfelelő egységtípusokat, flottaformációkat, és repülési taktikákat. Használd ki a fejlett kutatási lehetőségeket, és építs könnyű vadászokat, hatalmas anyahajókat, és mindent, ami e két véglet között van.

A Homeworld játékat gondos aprólékossággal újították fel, az eredeti fejlesztőcsapat több kulcsemberének közreműködésével, a szenvedélyes rajongói közösség segítségével és kritikai észrevételeinek figyelembevételével. A Homeworld Remastered Collection a Relic elismert űr-stratégiai játékait - a Homeworld-öt és Homeworld 2-t - hozza el a modern játékosok számára a legújabb operációs rendszereken, napjaink legkorszerűbb grafikai megjelenítési technológiáival, egy teljesen remasterelt zenével, valamint az eredeti színészek új, kiváló minőségű hangfelvételeivel.

Ingyenes bónuszként a gyűjtemény tartalmazza a Homeworld Classic és a Homeworld 2 Classic eredeti, nem felújított verzióit is, a legtisztább formában megőrizve az eredeti kiadásokat - a modern operációs rendszerekkel kompatibilis változatban.

A Homeworld Remastered Collection emellett hozzáférést biztosít a Homeworld Remastered Steam Multiplayerhez is. A Homeworld és a Homeworld 2 kompetitív többjátékos módjai egy központi módban kerültek összevonásra, amellyel mindkét játék tartalmait (fajok, térképek, játékmódok), fejlesztéseit, funkcióit, és technológiáit is elérheted, így korlátok nélküli, hatalmas léptékű, játékosok elleni űrcsatákban vehetsz részt.

 

Főbb jellemzők:

 • Építs és harcolj több mint 100 űrhajóval
 • Továbbfejlesztett, nagyfelbontású textúrák és modellek
 • Új grafikai effektek
 • HD, UHD, és 4K felbontások támogatása
 • Új hangkeverés eredeti forráshatásokkal és zenével
 • Az eredeti művészek által gyönyörű minőségben újraalkotott átvezető aminációk
 • Mod támogatáss és mod eszközök
 • A Homeworld Classic és a klasszikus Homeworld 2 archív változatai, amelyek a legtisztább formában őrzik meg az eredeti kiadásokat, amelyek azonban így már kompatibilisek a modern operációs rendszerekkel
 • Hozzáférés a Homeworld Remastered Steam Multiplayerhez: játssz a Homeworld fajaival a Homeworld 2 fajai ellen, akár 8 fős multiplayerben, 23 térképen, további vadonatúj játékmódok mellett.

 

 

 

© 2017 Battlestar, LLC. Published and distributed by Gearbox Software. Homeworld, Gearbox & the Gearbox Software logos are registered trademarks, and the Homeworld logo is a trademark, all used courtesy of Gearbox Software, LLC. Relic is a registered trademark. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére