Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS

Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Hidden & Dangerous 2 a belső és külső nézetet vegyítő taktikai lövöldözős játék, amely a Hidden & Dangerous hatalmas sikerére épít. A II. világháború során különleges küldetésekre induló szövetséges katonák kis csoportját vezeted az ellenséges vonalak mögött. A lebilincselő cselekmény Európa, Afrika, Burma és más régiók különleges vidékeire vezet szerte a világon. Minden fontos döntésnek hatása van rád, valamint az embereid és a hazád sorsára. Az akciót, a stratégiát és a taktikát vegyítő játékmenet során az agyadat legalább annyiszor kell használnod, mint a fegyvereidet. 

 

Főbb jellemzők:

  • Lásd el osztagodat ütőképes arzenállal, egyebek mellett pisztolyokkal, mesterlövészpuskákkal, gránátokkal és aknavetőkkel!
  • Teljes mértékben interaktív környezet: figyeld meg az álmos őrök tehetetlenségét, a mozgásotokra felfigyelő elit német zászlóaljak sokkoló gyorsaságát és az ellenfeled arcán megjelenő félelmet, amikor az orra alá dugod a fegyvered csövét.
  • Hajts végre több mint 20 küldetést 9 hadjárat során, Délkelet-Ázsia buja dzsungeleitől Afrika kopár sivatagaiig. Irányíts számos különböző járművet, köztük teherautókat, tankokat, motorkerékpárokat és repülőgépeket.

 

 

A többszemélyes játék nem támogatott.

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2018 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., a 2K, valamint a kapcsolódó emblémák a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére