Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS

Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Hearts of Iron IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Ellenőrizd a tengereket a Hearts of Iron IV: Man the Guns kiegészítőjével!

Az atlanti-óceáni konvojtámadásoktól kezdve a csendes-óceáni front kíméletlen anyahajó-ütközeteivel bezárólag a második világháború során számos - mind taktikai, mind technikai - haditengerészeti innováció mutatkozott be. A Hearts of Iron IV: Man the Guns kiegészítőjében - amely a Paradox Development Studio népszerű stratégiájának új bővítése - a tengeri hadviselés áll a középpontban.

Tervezd meg saját hajóidat és újítsd fel a régebbi modelleket. Módosítsd konvojaid útvonalait, hogy elkerüld az éhes farkasfalkákat. Fogadd el, vagy kerüld meg a haditengerészeti szerződéseket, és viseld a diplomáciai következményeket.

A Man the Guns emellett új, alternatív történeti utakat vezet be a háború demokrata nagyhatalmai számára, valamint nagyobb cselekvési szabadságot biztosít a világ szabadságszerető nemzetei számára a háború kitörése előtti időben.

 

A Man the Guns fő jellemzői:

 • Új alternatív amerikai történelem: Használd az amerikai kongresszust a reformok sürgetésére, de azzal a kockázattal, hogy a nemzetet egy második polgárháborúba taszíthatod.
 • Új alternatív brit történelem: Szorgalmazd a brit birodalom korai dekolonizációját, vagy állítsd vissza a monarchia ősi kiváltságait.
 • Hajótervezés: Fejlessz ki új komponenseket, és újítsd fel az idősebb hajókat az újonnan megszerzett ismeretek kihasználásához. Szereld fel tengeralattjáróidat légperiszkópokkal vagy fejleszd tovább lopakodó képességeiket.
 • Tengernagy tulajdonságok és készségek - Szabd személyre admirálisaidat új tulajdonságokkal és készségekkel.
 • Emigráns kormányok: Üdvözölj demokráciádban egy száműzetésben lévő kormányt, és növelve legitimitását, cserébe több munkaerőt és a hazájuk felszabadításáért küzdő elit harci csapatokat kapsz.
 • Nemzeti fókuszok más nemzetek számára: Új nemzeti fókuszok Hollandia és Mexikó számára.
 • Tengeri aknák: Védd partjaidat az inváziókól és a támadásoktól hajók elleni aknákkal, vagy tisztísd meg az ellenséges aknamezőkön átvezető utat a döntő roham előtt.
 • Hajózási útvonalak ellenőrzése - jelölj ki új útvonalakat a hajózás és haditengerészeted számára azáltal, hogy bejelölöd az elkerülendő területeket.
 • Haditengerészeti szerződések: Küzdj a béke megtartása érdekében a nemzetközileg elfogadott szabályok betartásával, vagy szállj szembe kreatívan a világkonszenzussal, hogy túlléphesd korlátaidat.
 • Kétéltű partraszálló járművek: Adj nyomatékot partraszállásaidnak azáltal, hogy tengerészgyalogosaid számára speciális harcjárműveket fejlesztesz ki és gyártasz le.
 • Új zene: Új, kifejezetten a Man the Guns kiegészítőhöz komponált  eredeti zene.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére