Guild of Dungeoneering (PC) DIGITÁLIS

Guild of Dungeoneering (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Guild of Dungeoneering (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Guild of Dungeoneering (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Guild of Dungeoneering (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Légy Te a tökéletes Dungeon Master, miközben vesztegetéssel, hitegetéssel, és rábeszéléssel juttatod át hőseidet a kalandjaikon, egy olyanküldetésen, melynek célja, hogy visszaállítsd céhed régi dicsőségét!

A Guild of Dungeoneering egy körökre osztott dungeon crawler, de egy érdekes csavarral: ahelyett, hogy te irányítanád a hősöket, az őket körülvevő dungeont kell felépítened. A céhpaklikból felhúzott kártyák használatával termeket, szörnyeket, csapdákat és persze zsákmányt helyezhetsz el! Eközben hősöd meghozza a saját döntéseit arról, hogy hova menjen és mit vegyen fel. De vajon elég erős lesz ahhoz, hogy szembeszálljon a dungeon urával? A labirintusokba történő leereszkedések között irányíthatod céhedet, új szobákat hozhatsz létre, amelyekkel újabb kalandor-osztályokat vonzhatsz be, valamint kártyapaklijaidat  új, erőteljesebb tárgyakkal és eseményekkel bővítheted ki.

 

Főbb jellemzők:

  • Állítsd vissza céhed régi dicsőségét a Dungeon Mastert alakítva, azáltal, hogy átveszed az irányítást zöldfülű hőseidtől, és győzelemre vezeted őket! (természetesen néhány vereség beismerését követően)
  • Vesztegesd meg, hitegesd, és beszéld rá hőseidet, hogy megtisztítsák - a neked osztott lapokból - az általad épített dungeonokat, a helyek, szörnyek és zsákmány stratégiai módon történő elhelyezésével
  • Ismerd meg hőseid személyiségét és jellemvonásait, fejleszd már meglévő hőseidet, és hozz létre új hősöket, miközben egyre újabb stratégiákat próbálsz ki, hogy megmentsd őket a végzetüktől!
  • Kezeld okosan a céhedet, és költsd el bölcsen a kemény áron megszerzett "dicsőség" pontjaidat, amelyekkel újabb szobákat és felszereléseket nyithatsz meg. A céhed fejlesztésével nagyobb esélyed lesz arra, hogy győzedelmeskedj az egyre keményebb dungeonokban, végül pedig legyőzd a végső dungeon urát.

 

© GAMBRINOUS 2008-2015

A Guild of Dungeoneering® és a Gambrinous® a Gambrinous Ltd. bejegyzett védjegye.

Copyright © 2015 Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva.

A Versus Evil ® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére