GRID Autosport (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

GRID Autosport (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A GRID Autosport (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi GRID Autosport (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

GRID Autosport (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A BAFTA-díjas GRID és a BAFTA-díjra jelölt GRID 2 után a Codemasters® új autóversenyével, a GRID Autosport-tal megtapasztalhatod, hogy milyen érzés profi versenyzővé válni. A játékosok elmerülhetnek a kortárs motorsportok világában - mely a különféle versenyágak és sorozatok széles skáláját öleli fel - valamint saját maguk építhetik fel és alakíthatják karrierjüket. Ez egy kiterjedt, mély és intenzív világ, melyből természetesen nem hiányozhat - a csak a versenyautók által nyújtott - izgalom sem.

 

Csapattársaik mellett a játékosoknak meg kell küzdeniük fő riválisaikkal, hogy vad versenyeken - ahol minden előzés számít, és minden helyezés jelentőséggel bír - nyerjék el a csapatok szponzorainak elismerését. A GRID Autosport kiterjedt karriermódjában a játékosok szakosodhatnak kedvenc versenyágukra, vagy minden kategóriában győzedelmeskedhetnek: megtapasztalhatják a túrautóknál a „falka" agresszióját, figyelhetik a gumikopást az éjszakába nyúló Endurace eseményeken, precízen vezethetik a nyitott karosszériájú kocsikat, vagy uralhatják az autójukat a tuner eseményeken és azonnal reagálhatnak az utcai versenyek helyzeteire.

 

Minden egyedi kategória különböző sorozatokat és ezzel együtt különféle osztályokat rejt: túraautók, „hypercarok", Endurance GT autók, prototípusok, együlésesek, szuperátalakított járművek, drift-kocsik, csak hogy néhányat említsünk meg a rengeteg közül. A tartalomban bővelkedő GRID Autosport 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalát tárja eléd, melyek csak arra vágynak, hogy - a szabadon gyűjthető, tuningolható és fejleszthető - modern és klasszikus, csúcsteljesítményű kocsikkal felszántsd az aszfaltot.

 

GRID Autosport funkcióinak és hangvételének kialakítását alapos konzultáció előzte meg a GRID közösséggel, profi versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel. Ennek eredményeként visszatért a belső autós nézet, valamint a játék a GRID játékok történetének legkifinomultabb vezetési modelljét kapta. A többjátékos versenyek a RaceNet rendszerén futnak, mely a megjelenéstől fogva hetente új kihívásokat biztosít, és a vadonatúj RaceNet Racing Clubs (RaceNet Versenyklubok) bevezetésével online csapatversenyekre is lehetőséget ad. A party-módok, a Demolition Derby és a kompetitív, osztott képernyős játékmódok teszik teljessé a terjedelmes karriermódot és a kiterjedt, a játék központi elemét képező online játékelemeket.

 

GRID Autosport a sorozat történetének leggazdagabb tartalmával érkezik, és igazi, valósághű motorsport élményt nyújt, miközben nem téveszti szem elől azt sem, hogy mi teszi a GRID sorozat játékait GRID játékká - itt minden a versenyről szól!

 

TERMÉKJELLEMZŐK:

  • ÉPÍTSD FEL KARRIERED PROFI VERSENYZŐKÉNT! - A játékosok álmaikat kiélve profi versenyzővé válhatnak. Egy hatalmas karriert befutva a csapatokba léphetnek be, és akár csapatokat is válthatnak, szponzori jutalmakban részesülhetnek, legyőzhetik riválisaikat és csapattársaikkal versenyezhetnek. Válaszd ki a kedvenc versenystílusod, vagy törj az összes kategóriában a csúcsra!
  • TAPASZTALJ MEG KÜLÖNBÖZŐ VERSENYSTÍLUSOKAT - Öt, egymástól gyökeresen eltérő, különböző stratégiát megkövetelő versenystílus garantálja az egyedi élményt. Kezeld a járművek közelségét a túraautóknál, versenyezz az éjszakába menően a hosszú Endurance eseményeken, vezess „tisztán" a nyitott karosszériás járművekkel és mutasd meg vezetői képességeidet a tuning és utcai versenyeken, ahol ellenfeleid félelmetes közelségben vannak.
  • VERSENYSOROZATOK SZÉLES VÁLASZTÉKA - Csak a legizgalmasabb csúcsteljesítményű autókkal - legyen szó klasszikusokról vagy kortárs járművekről - versenyezve a játékosok a túraautóknak, a „hypercaroknak", az Endurance GT autóknak, a prototípusoknak, az együléseseknek, a szuperátalakított járműveknek, a drift-kocsiknak és még számos más osztálynak szentelt sorozatban mérkőzhetnek meg.
  • AZ AUTÓSPORTOK VILÁGA - A GRID Autosportban 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalán száguldozhatsz, a hatalmas karrier- és onlinemódokat pedig a partymódok és a kompetitív osztott képernyős játékmód teszi teljessé
  • RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ - A GRID Autosport-tal megérkeztek a klán alapú küzdelmek: a játékosok barátaikkal közösen versenyklubokat alakíthatnak és a csapat színeiben versenyezhetnek a közösség más klubjai ellen. Emellett minden hét újabb kihívásokat tartogat számukra, nyomon követhetik statisztikáikat és a RaceNet által kezelt ranglisták élére törhetnek.
  • VALÓSÁGOS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA - Éld át a kerék-a-kerék-melletti versenyzés izgalmát a továbbfejlesztett, reálisan vezető mesterséges intelligenciák ellen, melyek személyiségük függvényében védik az íveiket, kockázatot vállalnak, vagy a nyomás alatt hibáznak és megpördülnek. Az autentikus élmény érdekében az MI alkalmazkodik a verseny típusához: túraautóknál például az autók gyakrabban kerülnek egymással kapcsolatba, míg a nyitott karosszériás versenyeknél tisztábban vezetnek.
  • A TELJESÍTMÉNY JAVÍTÁSA & TUNING - A játék minden egyes járműve szabadon tuningolható és állítható, hogy tökéletesen megfeleljen a játékos egyedi versenystílusának. Igény szerint olyan részletek állíthatóak be, mint például a leszorítóerő, a váltó áttételek és a felfüggesztések. A játékosok az online versenyek és a karriermód pályáin előnyöket biztosító fejlesztéseket szerezhetnek meg, mint például a motor upgrade-ek, a jobb fékek vagy a csökkentett súly.
  • INTENZÍV VERSENYEK - A szurkoló tömeg előtt minden előzés számít és minden helyezés jelentőséggel bír. A visszatérő belsőnézet révén a játékosok teljesen átadhatják magukat a versenyzés élményének, a csapattárs-utasításokat és a rádiózást használva pedig támadásra vagy védekezésre ösztönözhetik csapattársaikat.
  • A VISSZAJELZÉSEKET FIGYELEMBE VEVŐ FEJLESZTÉS - A Codemasters széleskörű és részletes konzultációt folytatott a közösséggel, versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel a GRID Autosport tervezése és megvalósítása során. Együttes hozzájárulásuk több száz egyedi javítást és módosítást eredményezett, az egyes járművek vezetési modelljétől kezdve az általános versenyélményen át azokig a funkcionalitásokig, melyeket a Codemasters legnagyobb rajongói kértek. 

 

 

© 2014 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"®, “Ego”®, the Codemasters logo and “GRID”® are registered trademarks owned by Codemasters. “GRID Autosport”™, “Codemasters Racing”™ and “RaceNet”™ are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Developed and published by Codemasters.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére