GRID Autosport (PC) DIGITÁLIS

GRID Autosport (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A GRID Autosport (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi GRID Autosport (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

GRID Autosport (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A BAFTA-díjas GRID és a BAFTA-díjra jelölt GRID 2 után a Codemasters® új autóversenyével, a GRID Autosport-tal megtapasztalhatod, hogy milyen érzés profi versenyzővé válni. A játékosok elmerülhetnek a kortárs motorsportok világában - mely a különféle versenyágak és sorozatok széles skáláját öleli fel - valamint saját maguk építhetik fel és alakíthatják karrierjüket. Ez egy kiterjedt, mély és intenzív világ, melyből természetesen nem hiányozhat - a csak a versenyautók által nyújtott - izgalom sem.

 

Csapattársaik mellett a játékosoknak meg kell küzdeniük fő riválisaikkal, hogy vad versenyeken - ahol minden előzés számít, és minden helyezés jelentőséggel bír - nyerjék el a csapatok szponzorainak elismerését. A GRID Autosport kiterjedt karriermódjában a játékosok szakosodhatnak kedvenc versenyágukra, vagy minden kategóriában győzedelmeskedhetnek: megtapasztalhatják a túrautóknál a „falka" agresszióját, figyelhetik a gumikopást az éjszakába nyúló Endurace eseményeken, precízen vezethetik a nyitott karosszériájú kocsikat, vagy uralhatják az autójukat a tuner eseményeken és azonnal reagálhatnak az utcai versenyek helyzeteire.

 

Minden egyedi kategória különböző sorozatokat és ezzel együtt különféle osztályokat rejt: túraautók, „hypercarok", Endurance GT autók, prototípusok, együlésesek, szuperátalakított járművek, drift-kocsik, csak hogy néhányat említsünk meg a rengeteg közül. A tartalomban bővelkedő GRID Autosport 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalát tárja eléd, melyek csak arra vágynak, hogy - a szabadon gyűjthető, tuningolható és fejleszthető - modern és klasszikus, csúcsteljesítményű kocsikkal felszántsd az aszfaltot.

 

A GRID Autosport funkcióinak és hangvételének kialakítását alapos konzultáció előzte meg a GRID közösséggel, profi versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel. Ennek eredményeként visszatért a belső autós nézet, valamint a játék a GRID játékok történetének legkifinomultabb vezetési modelljét kapta. A többjátékos versenyek a RaceNet rendszerén futnak, mely a megjelenéstől fogva hetente új kihívásokat biztosít, és a vadonatúj RaceNet Racing Clubs (RaceNet Versenyklubok) bevezetésével online csapatversenyekre is lehetőséget ad. A party-módok, a Demolition Derby és a kompetitív, osztott képernyős játékmódok teszik teljessé a terjedelmes karriermódot és a kiterjedt, a játék központi elemét képező online játékelemeket.

 

A GRID Autosport a sorozat történetének leggazdagabb tartalmával érkezik, és igazi, valósághű motorsport élményt nyújt, miközben nem téveszti szem elől azt sem, hogy mi teszi a GRID sorozat játékait GRID játékká - itt minden a versenyről szól!

 

TERMÉKJELLEMZŐK:

  • ÉPÍTSD FEL KARRIERED PROFI VERSENYZŐKÉNT! - A játékosok álmaikat kiélve profi versenyzővé válhatnak. Egy hatalmas karriert befutva a csapatokba léphetnek be, és akár csapatokat is válthatnak, szponzori jutalmakban részesülhetnek, legyőzhetik riválisaikat és csapattársaikkal versenyezhetnek. Válaszd ki a kedvenc versenystílusod, vagy törj az összes kategóriában a csúcsra!
  • TAPASZTALJ MEG KÜLÖNBÖZŐ VERSENYSTÍLUSOKAT - Öt, egymástól gyökeresen eltérő, különböző stratégiát megkövetelő versenystílus garantálja az egyedi élményt. Kezeld a járművek közelségét a túraautóknál, versenyezz az éjszakába menően a hosszú Endurance eseményeken, vezess „tisztán" a nyitott karosszériás járművekkel és mutasd meg vezetői képességeidet a tuning és utcai versenyeken, ahol ellenfeleid félelmetes közelségben vannak.
  • VERSENYSOROZATOK SZÉLES VÁLASZTÉKA - Csak a legizgalmasabb csúcsteljesítményű autókkal - legyen szó klasszikusokról vagy kortárs járművekről - versenyezve a játékosok a túraautóknak, a „hypercaroknak", az Endurance GT autóknak, a prototípusoknak, az együléseseknek, a szuperátalakított járműveknek, a drift-kocsiknak és még számos más osztálynak szentelt sorozatban mérkőzhetnek meg.
  • AZ AUTÓSPORTOK VILÁGA - A GRID Autosportban 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalán száguldozhatsz, a hatalmas karrier- és onlinemódokat pedig a partymódok és a kompetitív osztott képernyős játékmód teszi teljessé
  • RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ - A GRID Autosport-tal megérkeztek a klán alapú küzdelmek: a játékosok barátaikkal közösen versenyklubokat alakíthatnak és a csapat színeiben versenyezhetnek a közösség más klubjai ellen. Emellett minden hét újabb kihívásokat tartogat számukra, nyomon követhetik statisztikáikat és a RaceNet által kezelt ranglisták élére törhetnek.
  • VALÓSÁGOS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA - Éld át a kerék-a-kerék-melletti versenyzés izgalmát a továbbfejlesztett, reálisan vezető mesterséges intelligenciák ellen, melyek személyiségük függvényében védik az íveiket, kockázatot vállalnak, vagy a nyomás alatt hibáznak és megpördülnek. Az autentikus élmény érdekében az MI alkalmazkodik a verseny típusához: túraautóknál például az autók gyakrabban kerülnek egymással kapcsolatba, míg a nyitott karosszériás versenyeknél tisztábban vezetnek.
  • A TELJESÍTMÉNY JAVÍTÁSA & TUNING - A játék minden egyes járműve szabadon tuningolható és állítható, hogy tökéletesen megfeleljen a játékos egyedi versenystílusának. Igény szerint olyan részletek állíthatóak be, mint például a leszorítóerő, a váltó áttételek és a felfüggesztések. A játékosok az online versenyek és a karriermód pályáin előnyöket biztosító fejlesztéseket szerezhetnek meg, mint például a motor upgrade-ek, a jobb fékek vagy a csökkentett súly.
  • INTENZÍV VERSENYEK - A szurkoló tömeg előtt minden előzés számít és minden helyezés jelentőséggel bír. A visszatérő belsőnézet révén a játékosok teljesen átadhatják magukat a versenyzés élményének, a csapattárs-utasításokat és a rádiózást használva pedig támadásra vagy védekezésre ösztönözhetik csapattársaikat.
  • A VISSZAJELZÉSEKET FIGYELEMBE VEVŐ FEJLESZTÉS - A Codemasters széleskörű és részletes konzultációt folytatott a közösséggel, versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel a GRID Autosport tervezése és megvalósítása során. Együttes hozzájárulásuk több száz egyedi javítást és módosítást eredményezett, az egyes járművek vezetési modelljétől kezdve az általános versenyélményen át azokig a funkcionalitásokig, melyeket a Codemasters legnagyobb rajongói kértek. 

 

 

© 2014 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"®, “Ego”®, the Codemasters logo and “GRID”® are registered trademarks owned by Codemasters. “GRID Autosport”™, “Codemasters Racing”™ and “RaceNet”™ are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Developed and published by Codemasters.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére