Greedfall (PC) Steam

Greedfall (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
15.879 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +159 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Greedfall (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Fedezz fel ismeretlen új vidékeket, miközben egy varázslattal átitatott, kincsekkel, elvesztett titkokkal és fantasztikus lényekkel teli, távoli szigetre lépsz.

Alakítsd Te ennek az új világnak a sorsát, ahogy társakat, vagy épp teljes frakciókat szerzel szövetségesnek - vagy árulsz el. Válj diplomáciával, megtévesztéssel és nyers erővel egy élő, fejlődő világ részévé - befolyásold fejlődésének irányát és alakítsd a saját történetedet.

  • Vár egy igazi szerepjáték-élmény - hajts végre küldetéseket és teljesíts célokat számtalan módon - harccal, diplomáciával, megtévesztéssel vagy lopakodással.
  • Teljes szabadság a karakterfejlődés terén - játssz férfiként vagy nőként, szabd testre a megjelenésedet, válaszd meg szabadon képességeidet, varázslataidat és készségeidet.
  • Merülj el a mágia titokzatos világában - indulj egy hatalmas utazásra, és fedezd fel a természetfeletti lények - a sziget földi varázslatának megnyilvánulásai - által őrzött ősi titkokat.

 

© 2019 Greedfall, fejlesztette a Spiders Studios, kiadja a Focus Home Interactive. A Greedfall a Focus Home Interactive bejegyzett védjegye. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére