Gravel (PC) DIGITÁLIS

Gravel (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Gravel (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gravel (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Gravel (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

GRAVEL: AZ ULTIMATÍV OFF-ROAD ÉLMÉNY!

 

A Gravel a tökéletes off-road élmény. A legextrémebb versenyjáték, amelyben csodálatos trükköket mutathatsz be a bolygó legvadabb helyein!
Színtiszta szórakozás, látványos helyszínek, és kompromisszummentes versengés, ahol minden egyes futam egy emlékezetes csata lesz!
Vegyél részt a Gravel Channel webes TV csatorna legvadabb műsorában, utazd be a földgolyót, hogy felfedezd a sokféle környezetet, és hagyd, hogy lenyűgözzön a látvány minősége! 
Élvezd a négy versenyágat - Cross Country, Wild Rush, Stadium és Speed cross – hogy a legextrémebb járművekkel, bármilyen terepviszonyok közt tapasztald meg a maximális vezetési élményt.

 

Főbb jellemzők:

EGY TELJES OFF-ROAD TAPASZTALAT
Vegyél részt egy világkörüli túrán, szélsőséges és vad tájakon, amelyek a terepversenyzés maximális élményét nyújtják.
Négy versenyágban vehetsz rész, a legerősebb autókat vezetve.

  • Cross Country: Hatalmas területek, különböző pálya elrendezéssel, amelyek lenyűgöző tájai tökéletesen alkalmasak a checkpoint rendszerű versenyekhez. Száguldj át egy vízesésen, háttérben a sarki fénnyel, vagy vesd magad a világ legnagyobb sivatagjaiba.
  • Wild Rush: A legvadabb helyszínek, ahol körversenyek várnak. Természetes akadályokkal rendelkező különleges környezetek, amelyek arra kényszerítenek, hogy egy hegy lejtőin, paradicsomi szigeteken, vagy épp törmelék és közet közt mutasd be, hogy mit tudsz.
  • Speed Cross: A világ legszebb, valós pályái, Európától Amerikáig, ahol hihetetlen ugrásokkal és sikánokkal dicsekedhetsz el képességeiddel.
  • Stadium: Valódi és kitalált arénák, ugratókkal és látványos pályaívekkel!


SZÓRAKOZÁS ÉS JUTALMAK
Szórakozás és izgalom - ezek a legfontosabb szabályok! 
A Gravel az adrenalin, a színtiszta móka, és a látvány keveréke.
A játék fizikája könnyen elsajátítható, és szinte azonnal lehetőséget biztosít számodra, hogy a versenyek során bemutasd vezetési képességeidet és merészségedet. 
Hajmeresztő kanyarok, küzdelmek, extrém ugrások, és alattomos terepviszonyok garantálják a minden alkalommal kihívások elé állító, egyre veszélyesebb játékélményt.
A számtalan offline és online játékmódban pedig emberi ellenfelekkel is összemérheted tudásodat!

ÉLŐBEN A GRAVEL CHANNEL-EN
Találkozz az off-road mestereivel, és találd meg a saját utadat a világ legveszettebb tv műsorában, a Gravel Channel-en! 
A bolygó hat legextrémebb ls legvadabb sarkából jelentkező epizódokban kell győzedelmeskedned, hogy megszerezd a világbajnoki címet.
A különböző versenyágak mesterei fej-fej melletti versenyekben fognak kihívni, hogy kiderüljön, ki a legjobb. Ha pedig vége a bajnokságnak, még mindig akad kihívás: vegyél részt a végső versenyen, te magad is Off-Road Mesterré válj. Csak a címvédő legyőzése után léphetsz a dobogó legfelső fokára, hogy a magasba emeld a kupát! 

Kapcsold be a tévét, és élvezd az első fejezetet!

 

 

 

Gravel © 2018. Published and Developed by Milestone S.r.l. All rights reserved.
Unreal, Unreal Engine, the circle-U logo and the Powered by Unreal Engine logo are trade-marks or registered trademarks of Epic Games, Inc. in the United States and elsewhere.
All manufacturers, accessory suppliers, names, tracks, sponsors, brands and associated imagery featured in this game are trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére