Grand Theft Auto The Trilogy PC (digitális kód)

Grand Theft Auto The Trilogy PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus: Open World/nyílt világú
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.840 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +19 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- Grand Theft Auto III
- Grand Theft Auto: Vice City
- Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto The Trilogy PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS: 

Grand Theft Auto III
A bűnözés kifizetődő. A rendkívül sikeres, rendkívül ellentmondásos Grand Theft Auto sorozat 3 dimenzióban beköltözik Liberty City sötét és fertőzött alvilágába. Mivel oda mész és azt rabolsz ki, akit csak akarsz, a Grand Theft Auto III megnyitja előtted a bűnözés sötét, zűrzavaros és könyörtelen világát – ha van hozzá merszed, hogy belépj.
 

Grand Theft Auto: Vice City
Isten hozott az 1980-as években. A hosszú haj és a hivalkodó szabású, pasztellszínű öltönyök idejéből következzék egy ember története, aki a Grand Theft Auto visszatérésében felküzdi magát a bűnözői piramis csúcsára. Vice City hatalmas kiterjedésű város tengerparttal, mocsárral, luxusnegyeddel és gettóval. A legváltozatosabb és legteljesebb digitális, élő település, amit valaha megalkottak. A nem lineáris játékmenet és a karakterközpontú narratíva ötvözetében egy olyan városba érkezel, ahol egyszerre van jelen az élvezet és az aljasság, és te döntheted el, milyen kínálkozó lehetőséget ragadsz meg.
 

Grand Theft Auto: San Andreas
Öt évvel ezelőtt Carl Johnson elmenekült a kilátástalan jövő elől, amely a Los Santos-béli San Andreasban, a bandaháborúk, drogok és korrupció mocskában fuldokló városban várta őt. Ahol filmsztárok és milliomosok próbálják elkerülni a dealereket és bandatagokat. Most a 90-es évek elején járunk. Carl hazatért. Az anyját meggyilkolták, a családja széthullott, gyerekkori barátai pedig egytől egyig a vesztükbe rohannak. Ha ez nem lenne elég, amint visszatért a múltja színhelyére, pár korrupt zsaru a nyakába varrt egy gyilkosságot. CJ kényszerű utazásra indul, melynek során bejárja egész San Andreast, hogy megmentse a családot és megszerezze az uralmat az utcák felett.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére