Grand Theft Auto IV PC (digitális kód)

Grand Theft Auto IV PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus: Open World/nyílt világú
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.140 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +62 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot
Miután telepítetted számítógépedre a GTA IV-et – de még a játék elindítása előtt – menj a játék Muve Downloader által letöltött könyvtárába (GTA IV), majd telepítsd az 1.0.7.0.-ás frissítést.

Grand Theft Auto IV PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban?

Az Európából éppen megérkezett Niko Bellic számára a reményt, hogy elmenekülhet múltja elől. Unokatestvére Roman számára egy álmot, melyben együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, utat nyitva a korlátlan lehetőségek hazájába. Azonban ahogy eladósodnak és egyre mélyebbre süllyednek a bűnözők, tolvajok és szociopaták által benépesített alvilágban, rá kell, hogy ébredjenek, hogy a valóság mennyire különbözik álmaiktól ebben a városban, ahol csak a pénz és a státusz számít. Ezek birtokában az élet maga a mennyország. Nélkülük pedig a megvalósult rémálom.

- Az új, nagyfelbontású technológia még magasabb, lenyűgöző grafikai részletességgel kelti életre Liberty City városát.
- A kibővített többjátékos módban minden stratégiai képességedre és ügyességedre szükséged lesz a győzelemhez
- A „Custom Match”opció lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc többjátékos opcióid beállítása után rögtön megtaláld azokat az online meccseket, amelyek megfelelnek a keresési feltételeidnek
- Vedd fel és vágd meg filmjeidet a videószerkesztővel, majd mutasd meg őket a világnak a Rockstar Games Social Club szolgáltatásai segítségével.
- PC-re és Xbox 360 kontrollerre optimalizált irányítás.


A termék használatához el kell fogadnia a rockstargames.com/eula címen található licencszerződést. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. 
A végfelhasználói szerződés, magatartási kódex, illetve egyéb rendelkezések megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozását vagy megszüntetését eredményezheti.

A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3 ; Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz ; Memória: 1.5GB XP / 1.5GB Vista ; Videókártya: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900 ; DirectX Version: DirectX 9.0c kompatibilis kártyák; Merevlemez: 16GB szabad terület ; Hangkártya: 5.1 -es hangkártya; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; az online játékhoz be kell lépni a Games For Windows rendszerébe és a Rockstar Games Social Club-ba (13 éves kor felett); a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Adobe Flash, DirectX, Microsoft’s .NET Framework 3.0, Games For Windows - LIVE, és Internet Explorer.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére