Gold Rush! 2 (PC) DIGITÁLIS

Gold Rush! 2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Gold Rush! 2 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gold Rush! 2 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Gold Rush! 2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Jerrod Wilson otthagyta a New York-i Brooklynban található otthonát az 1849-es legendás aranyláz során, és felkerekedett, hogy megkeresse testvérét, Jake-et, aki 11 évvel korábban kényszerült elhagyni a várost. Egy hosszú kalandot követően Jake és Jerrod megtalálta a kaliforniai Mother Lode leggazdagabb aranylelőhelyét! Most 1869-ben járunk. Húsz évnyi kemény munka árán bányájuk roppant hasznot termelt. A bányászattal termelt pénzük nagy részét hazaküldték Mr. Quailnek, a család bankárként dolgozó jóbarátjának, aki bölcsen forgatta a pénzt. A fivérek dúsgazdagok, mint a Wall Street mágnásai, és ha valaha visszatérnének New Yorkba, nagyon befolyásos úriemberek lesznek.

Mr. Quail otthonról küldött híreiben nem fest mindig szép képet a helyzetről. William Tweed, akit Jake és Jerrod személyesen ismernek, és aki a tolvajok és zsarolók egy bandáját vezeti (valamint az az ember, aki miatt Jake arra kényszerült, hogy elhagyja Brooklynt), hatalomra tett szert. Bekerült az állami törvényhozásba, bandájának tagjai pedig Brookly-szerte kulcspozíciókban ülnek. Tweed politikai korrupicója lehetővé tette, hogy bandája akadálytalanul kövessen el bűncselekményeket, és a rendőrség is a zsebében van.

Jake és Jerrod úgy döntenek, hogy eladják bányájukat, és hazatérnek az újonnan épített transzkontinentális vasútvonalon. A fivérek bizonyítékokkal rendelkeznek, amelyek Tweedet élete végéig rács mögé juttathatják, Tweed azonban tudomást szerzett érkezésükről, és azt tervezi, hogy megakadályozza a visszatérésüket Brooklynba. Megkezdődik a párbaj "Boss" Tweeddel - aki politikai hatalommal, vagyonnal, és egy bűnszövetkezettel rendelkezik - amelynek tétje, hogy ki bír túljárni a másik eszén!

 

Jellemzők:

  • Több mint 80 előredöntett kép és animált jelenet teljes HD felbontásban
  • Teljesen új történet és küldetések, a 80-as évek játékfejlesztőjétől
  • Eredeti zene
  • Optimalizált Point & Click irányítás

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére