Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS

Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Kövesd Arif, a lila köpenyes varázslószökevény történetét, aki egy hatalmas kalandra indul, hogy megmentse barátja életét. Egy olyan világban, ahol törvénytelen a mágia használata, a varázslók - Arif és társa Veleus - egy kémcsoport fogságába estek, és börtönbe vetették őket, amikor el akartak menekülni a Duredill Királyságából. Egy napon Veleust arra ítélték, hogy a ’Parthax’ nevű hatalmas mágus által vezetett Atixa Grand Colosseumban küzdjön meg életéért. Veleus bátran küzdött, de vereséget szenvedett, súlyosan megsérült és cselekvésképtelenné vált. Arif hallotta a pletykákat az állapotáról, és tudta, hogy a kizárólagos módja annak, hogy megmentse barátját az, ha legyőzi az összes ellenfelet, aki közte, és a barátja egyetlen gyógyulását jelentő bajnoki díj - Parthax ajándéka - között áll.

 

Főbb jellemzők:

  • Hozd létre és kombináld saját varázslataidat: Fedezz fel 6 mágikus elemet, és használj 29 varázslatot, valamint 39 varázslatnövelő rúnát saját játékstílusod kialakításához. Minden varázslathoz 4 rúna slot tartozik, amelyekkel hatásokat adhatsz hozzájuk. Adj a varázslathoz még többet kedvenc rúnádból a hatásának fokozásához! Ez a számos varázslat és rúna számos varázslat-testreszabási lehetőséget kínál.
  • Növeld meg erődet és tudásodat: Minden Arifként sikeresen teljesített kihívásért növekszik mágia ismereted, bővítve karaktered elméjét. Minden alkalommal, amikor elegendő tudást gyűjtesz elméd kibővítéséhez, több életerőt és manát szerzel, valamint a mágikus sebzésed is növekszik.
  • Nyiss meg és sajátíts el hatalmas ősi varázslatokat: A főellenfelek ellen vívott harcaidat követően az erkölcsi rendszer erdményei alapján lehetőséged nyílik a Fény- vagy a Vérmágia megnyitására.
  • Vegyél részt epikus arénacsatákban: Éld túl az Atixa Grand Colosseum 5 évadának 25 kihívását, és küzdj meg varázslatos és mitológiai lényekkel.
  • Merülj el egy magával ragadó történetben: Lépj kapcsolatba a kolosszeum karaktereivel és tárgyaival, hogy többet tudj meg a háttértörténetről, zsákmányra lelj, vagy újabb ismereteket szerezz a mágiáról.
  • Alakítsd te a játék befejezését: A bossharcok alatt meghozott erkölcsi döntéseid a történet négy lehetséges befejezésének egyikéhez vezetnek.

 

© 2018 1C Company. Developed by Foldergeist Studios IVS. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére