Gears 5 (PC) Steam key

Gears 5 (PC) Steam key
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Gears 5 (PC) Steam key már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gears 5 (PC) Steam key vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Gears 5 (PC) Steam key ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Itt az idő. Szerelkezz fel egy WWE Superstar Batista külsővel a Gears 5 többszemélyes módjában. Játssz a Gears 5-tel online szeptember 16 (hajnali 1:00 óra) és október 28 (reggel 8:59) között, hogy ingyenesen megkaphasd a játékban.

A játéktörténelem egyik legnevesebb legendájához méltón az új Gears nagyobb lesz, mint valaha, öt izgalmas játékmóddal és minden eddiginél mélyebb hadjárattal.

Hadjárat: A világ összeomlik. A Swarm átvette az irányítást a Coalition robothadserege felett, és az emberek városaira tör. Ahogy közeleg a veszély, Kait Diaz útra kel, hogy meglelje kapcsolatát az ellenséggel, és közben felismeri a Serára leselkedő igazi veszélyt – saját személyében.

Escape: Előzd meg a bombát, játszd ki a Swarm erőit, és menekülj ki a Hive-ból! Az Escape (Menekülés) egy új, agresszív és izgalmas kooperatív játékmód, amelyben egy háromfős öngyilkos osztag szoros együttműködésben igyekszik kiiktatni az ellenség bázisait.

Versus: Győzzön a legjobb csapat! Halmozd a pontokat, és vásárolj egyre jobb fegyvereket a felülnézetes árkád játékmódban, ahol a frenetikus szórakozást kínáló játékokba bármikor ki vagy beléphet egy játékos. Tíz további játéktípusával, új és klasszikus térképeivel a Versus minden kompetitív stílushoz tökéletesen illik, az alkalmi játékosoktól a profikig.

Horde: Állj össze négy barátoddal, és verjétek vissza az ellenségek és főszörnyek egyre erősebb hullámokban támadó hordáit. A túléléshez használjátok új hősképességeiteket, építsetek ki védelmet, gyűjtsetek energiát, fejlesszétek a képességeiteket, és működjetek együtt egy csapatként.

Map Builder: Készíts egyedi Escape bázistérképeket és küldetéseket, oszd meg ezeket a barátaiddal, és hívd ki őket.

 

Jellemzők:

  • Háromfős kooperatív kampány: Harcolj barátaiddal vállvetve háromfős online vagy osztott képernyős kooperatív módban.
  • Tours of Duty (Katonaévek): Fejlődj fel újonctól egészen négycsillagos tábornokig a Gears Tours of Dutyban. Készülj az új és izgalmas kihívásokra, zsebelj be hihetetlen jutalmakat, és kérkedj a zsákmánnyal.
  • Boot Camp (Kiképzőtábor): Még újonc vagy a Gearsben, vagy már kicsit rozsdás a tudásod? A Bootcampben szórakoztató módon sajátíthatod el a szükséges képességeket az alapoktól a fejlett harci technikákig.
  • Play as Jack (Jack bőrében): Játssz Jack, a személyes repülő támogatóbotod bőrében, védd a bajtársakat és sebezd az ellent – tökéletes játékmód az újonc Gears-játékosok számára.
  • Vizuális kényeztetés: Minden módban 4K felbontásban, HDR támogatással játszhatsz, 60 fps sebességgel a kompatibilis gépeken.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére