Gas Guzzlers Extreme (PC) DIGITÁLIS

Gas Guzzlers Extreme (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Gas Guzzlers Extreme (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gas Guzzlers Extreme (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Gas Guzzlers Extreme (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Gas Guzzlers Extreme egy halálos iramú, állig felfegyverzett, lövöldözős játék... amely padlógázzal nyomja! Markold a kormányt, amíg el nem fehérednek az ujjaid, és vesd bele magad ebbe az addiktív, harcolós-versenyzős játékba, amely rengeteg autóval, fegyverrel, fejlesztéssel, pályabónusszal, és helyszínnel vár. A Gas Guzzlers Extreme a brutális csapat/klán harcokkal egy izgalmas új csavart visz az autós-harcos játékokba. 

A játékosok alacsony teljesítményű járművekkel kezdenek, és az egyre nagyobb teljesítményű modellek felé küzdik fel magukat, miközben pénzt keresnek a magas oktánszámú versenyek és arénacsaták során. Új játékmódok, pályák, és járművek válnak elérhetővé, ahogy a játékosok előrehaladnak a játékban. A vezetési és harci készségeik fejlesztése mellett a játékosok elkölthetik a nehezen megszerzett pénzüket, testreszabhatják és felturbózhatják járműveiket, hogy azok illeszkedjenek klántársaik festéseihez - miközben a dicsőség felé vezető úton haladnak.

 

Főbb jellemzők:

  • A harcos autóversenyek legjobb részei, egy adrenalin-pumpáló, egyjátékos kampányban, amely több, mint 12 órányi játékidőt igér.
  • Villámgyors többfős bajnokságok, 7 különböző játékmóddal (klasszikus verszeny, erőverseny, harci verseny, harci verseny, kiesés, deathmatch, last man standing, és capture the flag); A csapatjáték módban egyszerre max. négy csapat játszhat.
  • 350+ mérföldnyi út, 40 pályán, 8 arénában, 7 különböző környezetben.
  • 12 különleges fegyver, pályabónuszok, és power-upok.
  • 18 testreszabható autó (12-nél is több fejlesztés, festés, felnik, matricák, stb.).
  • Többútvonalas pályák és szponzorált események.
  • Játssz azonnali az ördögi mesterséges intelligencia által irányított botok ellen, amíg a multiplayer meccsedhez csatlakoznak az emberi játékosok.
  • Gyönyörűen megjelenített, nagyfelbontású látvány, kiterjedt járműkárosodási modell, elmosódási hatások, és egyedi járműfestések.
  • Teljeskörű force-feedback kontroller támogatás, a már megszokott billentyűzet, joypad, joystick, és kormány támogatás mellett.
  • Iszonyat mennyiségű különleges humor.

 

 

Gas Guzzlers Extreme © 2013-2017 Gamepires. Developed by Gamepires. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére