Fight of Gods (PC) DIGITÁLIS

Fight of Gods (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.099 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Fight of Gods (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Imáid meghallgattattak! A világ minden tájáról származó, különböző korok istenei, szent szellemei, és mitológiai szereplői most először csapnak össze egy robbanékony 2D verekedős játékban, ahol a világ sorsa forog kockán! Ki fog győzedelmeskedni a világegyetem által valaha látott legpusztítóbb bajnokság során?

 

Főbb jellemzők:

  • Egy páratlan névsor: A vallás és mitológia nagyágyúi ütköznek meg az ősi varázslatok és isteni erők fémjelezte küzdelmekben. Engedd szabadjára Jézus, Buddha, Mózes, Zeusz, Odin, és rengeteg más isten erejét a puszta létért folytatott harcban!
  • Legendás helyszínek: Egy ennyire epikus bajnokság, csak és kizárólag a valaha látott legikonikusabb helyszíneken játszódhat. Verekedj az Olümposz csúcsán, és hívd segítségül a másvilági erőket, miközben az Édenkertben csatázol. 
  • Stratégiai harc: Merülj el a hihetetlenül mély, négygombos harcrendszerben. Védd ki minden egyes isten egyedi képességeit dobásokkal, elhárító támadásokkal, és különleges képességekkel.
  • Gyakorlómód: Újonc vagy a verekedős játékokban? Acélozd meg képességeidet a gyakorlópályán, hogy az aréna legnagyobb istenévé válj!
  • Válassz, ki legyen a következő!: Ugorj fel a Community Hub-ra, és mondd el nekünk, melyik isteneket látnád a következő frissítésekben!

 

Copyright © Digital Crafter 2017. All rights reserved. Published by PQube Limited.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére