FIFA 14 (PC) Origin

FIFA 14 (PC) Origin
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
17.924 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +180 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

FIFA 14 (PC) Origin ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIFA 14 - Magyar nyelv és szinkron ismertető

Idén is új évaddal jelentkezik a legnépszerűbb focis játékként számon tartott FIFA-sorozat, amihez a fejlesztők ismét számtalan újdonságot vezettek be, hogy a rajongóknak minden eddiginél realisztikusabbés összetettebb élményben lehessen részük.

Az EA Sports szakavatott csapata így finomított a FIFA 14 fizikáján, aminek köszönhetően a labda mozgása sokkal realisztikusabbá vált, mint korábban bármikor, de megváltoztak a lövési technikák is, ezáltal sokkal életszerűbben tudunk passzolni és gólt rúgni, köszönhetően az összetettebb és pontosabb mozdulatoknak, amelyekkel már szimpla átadásnál is többféle trükköt és cselt vethetünk be ellenfeleinkkel szemben.

 

Alaposabban is feljavításra került a játékban a csapattársak intelligenciája, aminek köszönhetően lényegesen jobban reagálnak majd mozdulatainkra és stratégiáinkra, így passzoláskor pontosan érkeznek a labdához, míg a védelem tekintetében sokkal összeszedettebbek lesznek, ha kell agresszíven állnak az ellenfélhez, ha kell, játszadoznak velük.

Természetesen a FIFA 14-ben is visszatér majd a karrier mód, aminek keretein belül egész évben találhatunk újabb és újabb kihívásokat, legyen szó akár egy komolyabb bajnokságról, akár egy szimpla barátságos mérkőzésről. Az idei évadban is komoly szerephez jut a FIFA Ultimate Team, természetesen a kötelező finomhangolások és módosítások társaságában, de bevezetése került egy vadonatúj online játékmód is a közösségi versenyzésre koncentrált tartalmakkal. A FIFA 14-ből sem maradhat ki az EA Sports Footbal Club és annak lehetőségei, amelyben természetesen ezúttal is számtalan új funkció és kedvezmény érhető el majd el.

A játék idén is arra hivatott, hogy képernyőinkre varázsolja a legvalóságosabb futballélményt, ami az évek óta megszokott minőséggel és megbízhatósággal párosulva jelenik meg a FIFA 14-ben.

  • Legyél kezdő focista vagy profi játékos, a FIFA 14-ben felejthetetlen mérkőzések és igazi futballélmény vár rád!
  • Válaszd ki kedvenc csapatodat és focistáidat az 500 licencelt klub és játékos közül!
  • Csatlakozz a karrier módhoz és építsd fel te saját klubodat vagy csapatodat, majd győzd le velük a legjobbakat is!
  • Vásárold meg a PC-s változatot a legszebb küllem, a billentyűzetre szabott irányítás és a zavartalan online lehetőségek miatt!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére