Field of Glory: Empires (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Field of Glory: Empires (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Field of Glory: Empires (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Field of Glory: Empires (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Field of Glory: Empires (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Civilizációk jönnek és mennek; a királyokat pedig - ahogy a közönséges embereket is - belepi a múlt pora. A műemlékek és a csodák összedőlnek a saját súlyuk alatt. De a kulturális örökség nem vész feledésbe. Az ősökről és azok cselekedeteiről szóló történetek és mesék nemzedékről nemzedékre szállnak, és a régi tudás nem vész el örökre. Hamarosan új társadalmak, új királyságok, új civilizációk sarjadnak a korábbiak romjain. A hanyatlás nem jelenti a véget.

Vajon örököséged kiállja az idő próbáját?

Egy grand-strategy játék
A Field of Glory: Empires egy nagyívű stratégiai játék, amelyben a sajátos kultúrával rendelkező nemzetek és törzsek bonyolult és élő világában kell mozognod.

Az Európában és a Földközi-tenger térségben, a klasszikus kor alatt játszódó címben megtapasztalhatod, mit is jelent valójában egy birodalom irányítása.

A hanyatlás koncepciója
Terjeszd ki birodalmad határait hódító háborúk révén, és tedd kultúrádat ragyogó fénysugárrá, de légy óvatos. A hanyatlás kockázata nem elhanyagolható. Sok civilizáció összeomlott, mert nem látta meg időben a közelgő válság jeleit. Minél idősebb a birodalmad, annál nagyobb kihívások leselkednek az árnyékban. A határok kiterjesztése gondosan kialakított kormányzati és kulturális formák nélkül nem a legbölcsebb stratégia.

Menedzseld birodalmad
Kezeld birodalmadat egy számodra megfelelő skálán: állítsd be egy fontos régió minden apró részletét, és hozz létre tartományokat, hogy felügyeld a növekvő államodat.


Építs
Húzz fel épületeket a hadsereged, a polgárok életének, valamint a gazdaságnak a fejlesztésére. Hozz létre és bővíts ki egy kereskedelmi hálózatot az áruk és erőforrások számára.


A harcrendszer
A harcrendszer nem csak arról szól, hogy ki rendelkezik a nagyobb sereggel. A hadsereg összetétele és a saját sereged, valamint az ellenséged erősségeinek és gyengeségeinek megértése döntő jelentőségű, ezért bölcsen válaszd meg a csatateret és a csapataidat vezető tábornok személyét.


Field of Glory II integráció
Ha pedig még közvetlenebb irányításra vágysz, a Field of Glory: Empires lehetővé teszi számodra, hogy exportáld és betöltsd csatáidat a Field of Glory II-ben, majd ezek kimenetelét visszatöltsd a Field of Glory: Empires-be!


WEGO rendszer
A háborúkat azonban nemcsak a csaták határozzák meg, de az okos manőverek is. Az egyidejű (WEGO) lépés a körök alatt azt jelenti, hogy előre kell gondolkoznod, hogy elkapd az ellenséges hadseregeket- vagy hogy épp elmenekülj előlük! A Field of Glory: Empires egy élő világot kínál, ahol minden egyes döntés minden szereplőre hatással van.


Multiplayer
Ha pedig úgy gondolod, hogy készen állsz az igazi kihívásra, játssz valódi ellenfelekkel a valaha létrehozott egyik legnagyobb, aszinkron multiplayer rendszerben.

 

2019 Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva. A Field of Glory: Empires játékot a Slitherine Ltd. és az Ageod Ltd. fejlesztette. Kiadja a Slitherine Ltd. A Field of Glory: Empires, a Slitherine Ltd. és ezek logói a Slitherine Ltd. védjegyei. Minden más védjegy és márkenév a megfelelő jogbirtokosok tulajdonát képezi.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére