Fantasy General II General Edition (PC) Steam

Fantasy General II General Edition (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
21.829 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +219 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Fantasy General II General Edition (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A General Edition a Fantasy General II: Invasion! legteljesebb kiadása! Magában foglalja az alapjátékot, a Hero Edition összes elemét, valamint az első két jövőbeli kiegészítőt. Ez a legjobb módja annak, hogy a jövőbeli tartalmakon spórolj: a General Edition kiadáson keresztül megvásárolva jelentős kedvezménnyel szerezheted meg őket.

  • Alapjáték egy 33 szcenárióból álló kampánnyal
  • „Tale of Falir” előzménykampánya
  • Digitális soundtrack (20 szám a Fantasy General és a Fantasy General II játékokból!)
  • 104 oldalas digitális művészeti album
  • Kinyomtatható világtérkép
  • Két jövőbeli kiegészítő

 

Háromszáz év telt el azóta, hogy az Árnyékháborúk elpusztították Keldóniát és Aer világát, a múlt harcai pedig már régen a legendák homályába vesztek.
Fareach felföldjein a barbár harcosok klánjai megtanulák, hogy élhetnek túl szélsőséges északi időjárásban, miközben folyamatos viszályban álltak egymással, és a Peremvidék gazdagabb városait fosztogatták. Az állandó támadásokat megelégelve a Peremvidék klánjai segítségül hívták a Birodalmat - egy hatalmas királyságot, amelynek hatalma a Scarlett-hegységtől egészen a Cynehelm-völgyig és a Dér-erdőig terjedt. A Nyugati Birodalmi Légiót küldték ki, hogy szembeszálljon a felföldi fosztogatókkal, és a Peremvidék Iseal és Machnar klánjainak segítségével meggyilkolták Brendan nagy a Wyrm’s Pass-i csatában.
Egy szerződés köttetett, amely - a békéért cserébe - megtiltotta a klánok számára, belépjenek a Peremvidékre. Azóta nem volt olyan nagykirály, aki egyesítette volna az egymással viszálykodó, egymást fosztogató klánokat.
Ezekben a sötét időkben klánodat Egyszemű Falir, a nagy hírű harcos vezette. Te vagy a fia és kijelölt örököse, és alig várod, hogy bizonyíthasd rátermettségedet a Klán Tanácsa és apád előtt...

Az örökség

A Fantasy General II: Invasion a 90-es évek klasszikus stratégiai játékának újragondolása! A hadseregek ismét frontvonalakat húznak a háború sújtotta Keldonia földjén, a parancsnokok új generációja pedig egymással harcolva teszi próbára bátorságát és taktikáját. A fantasy háborús játék visszatért!

A csaták

Az eredeti játék hagyományaihoz hűen a Fantasy General II-ben is minden a körökre osztott csatákról szól. Vezess harcba több mint 75 különféle egységtípust, amelyek között hatalmas hősöket is találsz. Vedd figyelembe a terepet, a fegyvereket és a páncélokat, a varázslatok hatásait, a morált és az erőid egyensúlyát, készíts egy tervet, hajtsd végre, és győzd le az ellenséget - hogy megalapozd hírnevedet vad hadvezérként.

A kampány

Csatáról csatára döntéseket kell hoznod, miközben hadsereged fejlesztéséről sem feledkezhetsz meg. A fiatal klántagokat ki kell képezni, és ahogy elegendő tapasztalatot szereznek, még a legzöldfülűbb újoncokból is a csatatér bajnokokai válhatnak. De vigyázz: a drága győzelmekért súlyosabb árat fizethetsz, mint a vereségekért... amikor harcedzett egységek pusztulnak el, akkor a fejlődésük és a tapasztalataik is elvesznek velük. Minden egység egyedi képességekkel, fegyverzettel és páncéllal rendelkezik, emellett pedig felszerelhető a csata során talált mágikus tárgyakkal, és fejleszthető az ellenségtől szerzett arannyal és erőforrásokkal.

A Klánok

A független hegyvidéki törzsek szövetsége, akik nagyra értékelik szabadságukat, és készek keményen harcolni, hogy meg is őrizzék azt. Irányíts fejszéseket, berzerkereket, harcos leányokat, trollokat és sámánokat, idézd meg az ősök szellemeit, és hatalmas elemeket, vagy képezz ki fürge szarvaslovasokat és vérmedvéket, vagy toborozz zsoldosokat a hosszúíjasoktól a kentaurokig.

A Birodalom

Aer legerősebb királysága. Nézz szembe a Birodalom hatalmas légióival és varázslatos alkotásaival, a sárkányágyúktól a gólemekig, a harcba szálló Élőhalottak hordáival, vagy harcolj hárpiákkal, gyíkemberekkel és hatalmas sárkányokkal.

A világ

Aer világa bővelkedik a szépségekben és a csodákban. A Fareach hideg, mágiában gazdag felföldjeitől, amelyek a játékos barbár klánjainak otthonát adják, a termékeny folyóvölgyekkel és sűrű erdőkkel tarkított Peremvidékig, ahol a boszorkányok és a szörnyek még mindig szabadon járnak; az Elsüllyedt Földtől, amely egy nagy Kataklizma során merült el, és alattomos mocsarait a Gyíknépség lakja, délen egészen a kifinomult és mérsékelt Birodalomig, amely az élőholtak munkájával épített csodálatos városok otthona. Kampányod során nagyban különböző csatatereken fogsz harcolni, amelyek változatos taktikákat és hadsereg-összetételt igényelnek.

 

©2019 Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva. A Slitherine Ltd. valamint a logói a Slitherine Ltd. védjegyei. Minden egyéb védjegy és bejegyzett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Fejlesztette / birtokolja a Gravity és a Slitherine Ltd. 
A FANTASY GENERAL® a GOG sp. z.o.o. bejegyzett védjegye. használata engedély birtokában történik. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére