Fallout Classics Collection PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Fallout Classics Collection PC (Digitális kód)

Fallout Classics Collection PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +64 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game játékszoftver
- Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game játékszoftver
- Fallout Tactics: Brotherhood of Steel játékszoftver

Fallout Classics Collection PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Fallout Classics Collection az alábbiakat tartalmazza:

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game
Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game - A klasszikus játék egy olyan posztapokaliptikus világba vezet, amit egy nukleáris háború tett a pokollá. A kultikus Fallout egy komplett műfajt támasztott fel, a SPECIAL-néven futó, kötetlen karakterfejlesztést lehetővé tevő rendszerének, és a határtalan szabadságának köszönhet!

Barangold be a világvége utáni romokból kinőtt új civilizáció vidékeit, próbálj dűlőre jutni a senkiföldje lakóival, szép szóval, vagy erőszakkal, miközben megküzdesz a mutánsok, a bandatagok, és a gyilkos gépek hordáival. Találd meg a lehető legjobb megoldást, viseld a döntéseid következményeit, ahogy a világ többi szereplői...

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game - A döbbenetesen sikeres, a szerepjátékok műfajába új életet lehelő Fallout utódja egy olyan világba invitál, ahol a radioaktív senkiföldje a retrofuturisztikus technológia szintjén maradt - és itt várnak rád felejthetetlen kalandok.

Az előző epizód főhősének leszármazottjaként ismét bejárhatod a senkiföldjét, 80 évvel a Fallout után. Muszáj is lesz: poros falvad a pusztulás fenyegeti, és kizárólag egy ritka eszköz, egy Garden of Eden Creation Kitnek (GECK) hívott műszer segíthet a bajban. Ahhoz, hogy megszerezd, hatalmas mutánsokkal, vérszomjas banditákkal, gyilkos sugárzással, árulással és ármánykodások sorával is meg kell küzdened.

Egyre nehezedő kihívások egész sorával kell megvívnod: itt minden perc az életért való küzdelemmel jár, hiszen a nukleáris háború utáni világban nincs kegyelem, nincs könyörület...

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel - Taktikus küzdelmek a méltán híres Fallout univerzumban!

Nyomorult senkiházi vagy: porból lettél, de mi majd acéllá kovácsolunk. Meg fogod tanulni, hogyan hódolj be: ha nem sikerül, véged. Ezekben a sötét időkben csak a Brotherhood az, amely a kegyetlen, sugárzásban fürdő senkiföldjét elválasztja az újjászületőben lévő civilizáció törékeny lángjától. Fegyvereid többek lesznek, mint eszközök: ők válnak a legjobb barátoddá. Képességeiddel inspirálod majd a szerencsétleneket és a tehetetleneket, és megvéded őket a bajtól - ha tetszik, ha nem. Csapattársaid fontosabbak lesznek, mint a saját rokonaid: akik túlélik, azokra megbecsülés, dicsfény vár.


Fallout®, Fallout® 2 and Fallout® Tactics are trademarks or registered trademarks of Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company, in the U.S, and/or other countries. All Rights Reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére