Fall of the New Age - Premium Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Fall of the New Age - Premium Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Fall of the New Age - Premium Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fall of the New Age - Premium Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Fall of the New Age - Premium Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történet

Az emberiség éppen csak kilépett a sötét középkorból. A babonák és félelmek még mindig uralkodnak az emberek többségének tudatában, de a tudomány és a kultúra csírái gyorsan fejlődnek és erősödnek. De úgy tűnik, hogy ez nincs mindenkinek az ínyére a hatalmasok közt. Hajlandók mindenre, minden eszközt felhasználva, hogy elfojtsák a nemes elmék fejlődését. A királyság uralkodójának hirtelen halált követően egy puccs következik be, a gyermektelen királynő pedig hatalmas veszélybe kerül. A tisztviselők, és az őket fininaszírozók - kereskedők, a helyi alvilág, és a  rendőrség legmagasabb rangban lévő tagjai - egy titkos kultusz tagjai, amelynek célja, hogy megsemmisítsík az elhunyt király által nagyban támogatott okatatási programokat, és az új tudományos találmányokat. 
Meg fogják ölni a királynőt, hogy emberüket - egy kegyetlen és tudatlan fattyút - ültessék a trónra. A rendőrség felháborítóan viselkedik a fővárosban, a banditák nyíltan végzik piszkos üzelmeiket, a tisztviselők elmerülnek a korrupcióban, és csak saját jólétükre figyelnek. A közönséges emberek tudatlanok, rémültek és minden módon megpróbálnak túlélni.

A főszereplő egy fiatal tolvaj, Marla, aki lopáson értek, és a városi börtönbe vetettek, kisöccsét Ray-t pedig furcsa bőrmaszkokat viselő emberek rabolták el. Herbert, a korábbi titkosrendőr segítségével Marla kiszabadul cellájából, és a földalatti katakombákba rohan. Útközben megtudja, hogy Ray mellett számos más utcagyereknek is nyoma veszett a városban. Herbert megbízza Marlát, hogy lopjon el egy titokzatos titkosírást az egyik kereskedő házából.

A kódolt üzenetet megfejtve Marla tudomást szerez egy kultusz létezéséről, amely elrabolta testvérét, és célja a tudomány és a kultúra vívmányainak megsemmisítése. Ray utáni kutatása során a lány a tudomány számos képviselőjével találkozik, akik mindegyike bizonyos mértékig elszenvedte a kultisták cselekedeteit. Segítségükkel Marla megtalálja a kultusz titkos összejövetelét, és megmenti az eltűnt gyermekeket.

A sikeres menekülést követően Marla és Herbert behatolnak a királyi palotába, ahol leleplezik a kultusz vezetőjét - Morganát - aki régóta a királynő udvarhölgyének álcázta magát. Ő állt a király elleni azon merényletkísérlet mögött is, amely miatt meggyilkolták Marla apját.
Herbert segítségével Marla megakadályozza a kultusz tervét, és megtalálja fivérét is. A korábbi titkosrendőr pedig visszaszerzi a királynő bizalmát, aki a királyság biztonsági erőinek - és főleg a tudományok biztonságáért felelős - vezetőjévé nevezi ki.

 

 

 

 

 

Fall of the New Age Premium Edition © 2013 PlayRIX. Developed by Shaman Games Studio. All rights reserved. Unity 4 © Unity Technologies. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére