F1 RACE STARS (PC) DIGITÁLIS

F1 RACE STARS (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A F1 RACE STARS (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi F1 RACE STARS (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

F1 RACE STARS (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az F1 RACE STARS™ teljesen új formában hozza el a FORMULA ONE™ izgalmait, ahogy eddig még sosem láttad! A hivatalosan licenc alapján készült játék tartalmazza összes kedvenc FORMULA ONE sztárodat és csapatodat. Készülj fel a kockás zászlóig való száguldásra a legismertebb versenypályák ugratókkal, hurkokkal és rövidítőkkel kibővített változatain, melyeken továbbá fegyverek egész sorát is bevetheted riválisaid megelőzésére! Utazd be a világot és nevezz be a legkülönbözőbb Bajnokságokra a karrier módban, és állíts fel új körrekordokat a Time Trials módban! Az izgalmakat akár barátaiddal is megoszthatod – a könnyen elsajátítható irányítással az F1 RACE STARS tökéletes az osztott képernyős versenyekre legfeljebb 4 játékossal, de az interneten keresztül akár 12 fős futamokban is részt vehetsz, hogy versenyre kelj a játékosokkal világszerte. Az F1 RACE STARS a leggyorsabb út a szórakozáshoz!

 

Főbb jellemzők:

  • Hivatalos licenc alapján az összes kedvenc FORMULA ONE kocsiddal és csapatoddal
  • Könnyen elsajátítható irányítás a fej-fej melletti versenyekhez
  • Száguldj a FORMULA ONE pályákon úgy, mint még soha – hurkokkal, rövidítőkkel, ugratókkal és sok mással!
  • Gyűjts és vess be őrült fegyvereket ellenfeleid megelőzésére
  • Oszd meg a mókát barátaiddal és családoddal a 4 fős osztott képernyős kooperatív módban és játssz osztott képernyőn akár interneten keresztül is más játékosok ellen
  • Utazd be a világot és nevezz be a karrier mód számos Bajnokságára
  • Versenyezz az interneten keresztül akár 12 játékossal
  • Csatlakoztasd az F1 RACE STARS-t a Codemasters ingyenes RaceNet hub felületéhez és kövesd figyelemmel versenyeidet, díjaidat és riválisaidat, valamint csatlakozz közösségi eseményekhez
  • Állíts be új körrekordot és kapaszkodj a ranglista legtetejére a Time Trials módban.

 

 

 

© 2012 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters”® , “Ego”® and the Codemasters logo are registered trademarks owned by Codemasters. “Codemasters Racing”™ and “RaceNet”™ are trademarks of Codemasters. An official product of the FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP.

FORMULA 1, FORMULA ONE, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing BV, a Formula One group company. Licensed by Formula One World Championship Limited. All rights reserved.

All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Unauthorised copying, adaptation, rental, lending, re-sale, arcade use, charging for use, broadcast, cable transmission, public performance, distribution or extraction of this product or any trademark or copyright work that forms part of this product is prohibited. Developed and published by Codemasters.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére