F1 2019 Legends Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

F1 2019 Legends Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A F1 2019 Legends Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi F1 2019 Legends Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

F1 2019 Legends Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az F1® 2019 Legends Edition az F1® történetének legnagyobb versengését ünnepli. A játékosok Ayrton Sennaként vezethetik az 1990-es McLaren MP4/5B-t, Alain Prostként pedig a Ferrari F1-90 kormánya mögé ülhetnek, hogy több mint 8 fajta kihívással nézzenek szembe, valamint exkluzív Senna és Prost témájú multiplayer járműfestéseket szerezzenek.

A Legends Edition kiadásban megtalálhatóak az Anniversary Edition tartalmai is.


Az F1® 2019 Anniversary Edition a 2010-es szezon két klasszikus autóját is tartalmazza: a Fernando Alonso és Felipe Massa által vezetett Ferrari F10-et, valamint Lewis Hamilton és Jenson Button McLaren MP4-25-ösét.


A 2019-es FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ hivatalos videojátéka, az F1® 2019 meghív, hogy a Codemasters történetének legambiciózusabb F1® játékában győzd le versenytársaidat. 

Az F1® 2019 a 2019-es szezon összes hivatalos csapatát, versenyzőjét, valamint mind a 21 versenypályát tartalmazza. Emellett ebben az évben az F2™ is bekerült a játékba, így megnyílik az út a játékosok előtt, hogy George Russell, Lando Norris és Alexander Albon digitális hasonmásaival teljesítsék a 2018-as szezont. 

A grafikai hűségre még nagyobb hangsúly lett, a környezet jelentős javításokon esett át, a pályák pedig soha nem látott módon kelnek életre. Az éjszakai versenyek teljesen át lettek dolgozva, így sokkal valósághűbbek, mint korábban, a frissített F1® közvetítési hangok és látvány pedig növeli a versenyhétvégék minden apró részletének realizmusát.

  • A 2019-ES FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™ HIVATALOS VIDEOJÁTÉKA
  • EMELKEDJ RIVÁLISAID FÖLÉ
  • ÚJ - F2™ karrier megnyitása - alapozd meg hírnevedet és győzd le versenytársaidat, mielőtt belépsz az F1® bajnokságba.
  • ÚJ - Szabd testre saját festésedet, és vezesd a falkát a heti kihívásokban vagy az online ligákban. Tedd próbára magadat a legjobbak ellen a dedikált F1® Esports területen.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT - Játszd vissza és oszd meg a legjobb pillanataidat az új automatizált verseny-csúcspontok funkcióval, miközben a lenyűgöző új éjszakai világítás és a hivatalos F1® hirdetések még nagyobb valósághűséget biztosítanak.


A végleges F1® csapatok 2019-es autóinak valamint az F2™ 2019 szezon tartalmának letöltéséhez online kapcsolat szükséges.

 

F1 2019 Game - a FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP hivatalos terméke. © 2019 Codemasters. Az F1 logó, az F1, a FORMULA 1 és a kapcsolódó védjegyek a Formula 1 Licensing BV, egy Formula 1 cég védjegyei. A Formula One World Championship Limited által engedélyezett. Az F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP logó, a FORMULA 2, F2 és a kapcsolódó védjegyek a Federation Internationale de L’Automobile védjegyei, és kizárólag engedéllyel használhatóak. Minden jog fenntartva. © ASE az L&V Licensing Ltda engedélyével.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére