F.E.A.R. 3 PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)

F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

F.E.A.R. 3 PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:F.E.A.R. sorozat visszatért: a díjnyertes, a japán horrofilmek elemeiből és a modern shooterek építőkockáiból felhúzott FPS harmadik fejezetéhez érkezett, ráadásul új fejlesztővel a fedélzeten, hiszen a Monolith Productions helyett ezt az epizódot már a rátermettségét korábban bizonyító Day 1 Studios készítette. 

Alma Wade terhes, a Föld pedig veszélyben van, a hölgy ugyanis az emberiség elpusztítását fontolgatja. A világnak egy hősre van szüksége…vagy kettőre, hiszen a F.3.A.R-ban Alma gyerekei, a túlvilágról segítséget nyújtó Paxton Fettel, és az emberfeletti reflexekkel felruházott testvére, Point Man próbálnak megtenni mindent azért, hogy a nap végén ne az apokalipszis köszöntsön be, hanem az éjszaka.

A testvérpáros révén a F.3.A.R. egyedi, különleges kooperatív játékmenettel lett felruházva, ahol a két teljesen eltérő karakter összedolgozva teljesítheti az útjukba kerülő kihívásokat. Játssz egyedül, vagy kooperatív módban, aknázd ki a páros képességeit, járd be keresztül-kasul a pályákat, és tegyél meg mindent az emberiség túlélésre érdekében – aztán ismételd meg az egészet még egyszer, hiszen a második végigjátszás alkalmával, a második főszereplő kiválasztásával egy teljesen új élményben lehet részed!

F.3.A.R munkálataiba a legendás hollywoodi rendező, John Carpenter, és a díjnyertes forgatókönyvíró, Steve Niles is besegített, így a filmszerű élményt egy mély, gazdagon kidolgozott történet támogatja.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP ; Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz, AMD Athlon X2 4800+ ; Merevlemez: 4.4GB szabad terület; RAM: 2GB; Videókártya: NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM vagy jobb; DirectX®: 9.0c
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 ; Processzor: Intel Core 2 Duo 2.93Ghz+, Intel quad core 2.66Ghz+, AMD Phenom II X2 550, 3.1Ghz+ ; Merevlemez: 10.0GB szabad terület; RAM: 4GB ; Videókártya: NVIDIA 9800 GTX+ 512MB RAM, ATI 5750HD 512Mb RAM vagy jobb; DirectX®: 11

KÉPGALÉRIA:

F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)
 
F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)
 
F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére