F.E.A.R. 3 PC (digitális kód)

F.3.A.R. (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A F.3.A.R. (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi F.3.A.R. (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

F.3.A.R. (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A F.E.A.R. sorozat visszatért: a díjnyertes, a japán horrofilmek elemeiből és a modern shooterek építőkockáiból felhúzott FPS harmadik fejezetéhez érkezett, ráadásul új fejlesztővel a fedélzeten, hiszen a Monolith Productions helyett ezt az epizódot már a rátermettségét korábban bizonyító Day 1 Studios készítette.

Alma Wade terhes, a Föld pedig veszélyben van, a hölgy ugyanis az emberiség elpusztítását fontolgatja. A világnak egy hősre van szüksége…vagy kettőre, hiszen a F.3.A.R-ban Alma gyerekei, a túlvilágról segítséget nyújtó Paxton Fettel, és az emberfeletti reflexekkel felruházott testvére, Point Man próbálnak megtenni mindent azért, hogy a nap végén ne az apokalipszis köszöntsön be, hanem az éjszaka.

A testvérpáros révén a F.3.A.R. egyedi, különleges kooperatív játékmenettel lett felruházva, ahol a két teljesen eltérő karakter összedolgozva teljesítheti az útjukba kerülő kihívásokat. Játssz egyedül, vagy kooperatív módban, aknázd ki a páros képességeit, járd be keresztül-kasul a pályákat, és tegyél meg mindent az emberiség túlélésre érdekében – aztán ismételd meg az egészet még egyszer, hiszen a második végigjátszás alkalmával, a második főszereplő kiválasztásával egy teljesen új élményben lehet részed!

A F.3.A.R munkálataiba a legendás hollywoodi rendező, John Carpenter, és a díjnyertes forgatókönyvíró, Steve Niles is besegített, így a filmszerű élményt egy mély, gazdagon kidolgozott történet támogatja.F.E.A.R. 3 software © 2011 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Day 1 Studios, LLC. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

F.E.A.R. 3 and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: (tm) & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s11)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére