Extinction: Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Extinction: Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Extinction: Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Extinction: Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Extinction: Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Extinction: Deluxe Edition tartalmai:

  • Extinction
  • Extinction: Jackal Invasion
  • Extinction: Ravenii Rampage
  • Extinction: Skybound Sentinel

A legenda szerint ravenii a neve a 45 méter magas vérszomjas szörnyetegek mindent eltipró seregének, amely az emberiség létét fenyegeti. Te vagy a világ egyik utolsó őrszeme, az Avil nevű katona, aki képes rá, hogy felvegye a harcot a végtelen ravenii hordával. Küzdj meg az óriási szörnyekkel a burjánzó, gazdag környezetben, védd meg a városokat és mentsd meg az otthonaikból elüldözött menekülteket. A taktikával nem késlekedhetsz, mert a hordák földön és levegőben egyaránt támadásba lendültek. Használd ki a dinamikus, képesség alapú harcrendszert, fegyverezd le és aprítsd ellenségeidet a taktikáddal, majd mészárold le őket. Ez már nem háború, hanem megsemmisítés. Mindössze te maradtál, aki megmentheti az emberiséget a kipusztulástól. 


Átgondolt történet a hadjárathoz. Védd meg a lakosságot a történet módban és ments meg annyi civilt, amennyit csak tudsz, miközben padlóra küldöd brutális ellenségeidet.

Dinamikus mellékküldetések. Teljesítsd a számtalan, különböző célokat tartalmazó mellékküldetést és szerezz fejlesztéseket, amelyek segítenek hadjáratod során.

Képesség alapú harc. Haladhatsz függőlegesen vagy vízszintesen, felszaladhatsz a falakra, ostoroddal pedig pusztító légicsapásokat indíthatsz útnak. Sajátítsd el a dinamikus harcászati manővereket, hogy hatékonyan visszaverd a szörnyeket és feltárd gyenge pontjaikat, miközben a képességfákon előrehaladva kitaposhatod az ösvényt, amelyet saját játékstílusoddal járni szeretnél.

Interaktív környezet. Szabadon mozoghatsz a teljesen szétrombolható környezetben és számtalan tárgyat felhasználhatsz taktikai előnyök szerzésére.

Számtalan csataforgatókönyv. Minden harcmező különbözik a többitől, így bármikor játszol, egyedi harci helyzetben csillogtathatod képességeidet.

Egyedi harci mód. Hozz létre egyedi harcmezőket és hívj ki másokat az online módban, hogy tiéd legyen a legmagasabb pontszám!

Kipusztulás mód. Küzdj meg a támadók folyamatosan özönlő hordájával, miközben ogrék és segédeik könyörtelen hullámait kell visszaverned.
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére