Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)

Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +46 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. A nemzetek belpolitikáját a birtokrendszer képezi le, amelyben olyan hatalmi csoportosulások és azok érdekei jelennek meg, mint a Lengyel-Litván Unió mágnáscsaládjai, vagy a sztyeppe legendás - a kiegészítő címét adó - kozákjai. A kultúrákat és a nemzetedben élő őshonos lakosságot érintő, még részletesebb lehetőségek, valamint a mesterséges intelligencia által vezérlet szövetségesekkel történő szorosabb együttműködés révén – amelyen keresztül jobban megértheted céljaikat – számodra is itt a lehetőség, hogy szabadjára engedd a benned lakozó Nagy Péter cárt.

 

Főbb jellemzők:

  • Birtokok: Országod irányítását belpolitikai lehetőségekkel gazdagítja, valamint olyan hatalmi csoportosulásokkal, mint például az egyház, a nemesség, vagy a polgárság, amelyek mindegyike a hatalomért küzd.
  • Diplomáciai visszajelzés: Lehetőséget ad a mesterséges intelligenciával történő összetettebb interakciókra azáltal, hogy megadhatod hozzáállásodat, valamint elmondhatod, hogy mit kívánsz elérni a háborúiddal.
  • Tengri: Új vallási mechanizmus, amely a szinkretizmusra összpontosít. A Tengri-hívők egy másodlagos vallással is rendelkeznek, amelyet teljes mértékben elfogadnak, ezt a vallást pedig szabadon változtathatod a játék során.
  • Hordák egysége és rombolás: A hordáknak meg kell támadniuk szomszédaikat, hogy zsákmány révén biztosítsák a törzsek elégedettségét, és elkerüljék a törzsi felkelések kockázatát. A hordák feldúlhatják és lerombolhatják a meghódított területeket, hogy monarchia-pontokhoz jussanak és növeljék a hordák egységét.
  • Továbbfejlesztett kultúraváltás: Ezzel a lehetőséggel megválaszthatod, hogy a szomszédos kultúrákból választva milyen kultúrát honosítasz meg egy tartományban, vagy hogy visszaállítod-e a tartomány eredeti kultúráját.
  • Őslakos politikák: Lehetővé teszi számodra, hogy meghatározd, hogyan viszonyulsz a leigázott területek lakosságához. A kereskedelmet, az asszimilációt vagy a leigázást választod?
  • Kibővített kémkedési lehetőségek: A két új kémkedési lehetőséggel tanulmányozhatod a fejlettebb országok technológiáit, valamint ellenségeid alattvalóinak körében agitálhatsz a szabadság nevében.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb memória ajánlott; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X-kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

KÉPGALÉRIA:

Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére