Europa Universalis IV The Cossacks PC (digitális kód)

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. A nemzetek belpolitikáját a birtokrendszer képezi le, amelyben olyan hatalmi csoportosulások és azok érdekei jelennek meg, mint a Lengyel-Litván Unió mágnáscsaládjai, vagy a sztyeppe legendás - a kiegészítő címét adó - kozákjai. A kultúrákat és a nemzetedben élő őshonos lakosságot érintő, még részletesebb lehetőségek, valamint a mesterséges intelligencia által vezérlet szövetségesekkel történő szorosabb együttműködés révén – amelyen keresztül jobban megértheted céljaikat – számodra is itt a lehetőség, hogy szabadjára engedd a benned lakozó Nagy Péter cárt.

 

Főbb jellemzők:

  • Birtokok: Országod irányítását belpolitikai lehetőségekkel gazdagítja, valamint olyan hatalmi csoportosulásokkal, mint például az egyház, a nemesség, vagy a polgárság, amelyek mindegyike a hatalomért küzd.
  • Diplomáciai visszajelzés: Lehetőséget ad a mesterséges intelligenciával történő összetettebb interakciókra azáltal, hogy megadhatod hozzáállásodat, valamint elmondhatod, hogy mit kívánsz elérni a háborúiddal.
  • Tengri: Új vallási mechanizmus, amely a szinkretizmusra összpontosít. A Tengri-hívők egy másodlagos vallással is rendelkeznek, amelyet teljes mértékben elfogadnak, ezt a vallást pedig szabadon változtathatod a játék során.
  • Hordák egysége és rombolás: A hordáknak meg kell támadniuk szomszédaikat, hogy zsákmány révén biztosítsák a törzsek elégedettségét, és elkerüljék a törzsi felkelések kockázatát. A hordák feldúlhatják és lerombolhatják a meghódított területeket, hogy monarchia-pontokhoz jussanak és növeljék a hordák egységét.
  • Továbbfejlesztett kultúraváltás: Ezzel a lehetőséggel megválaszthatod, hogy a szomszédos kultúrákból választva milyen kultúrát honosítasz meg egy tartományban, vagy hogy visszaállítod-e a tartomány eredeti kultúráját.
  • Őslakos politikák: Lehetővé teszi számodra, hogy meghatározd, hogyan viszonyulsz a leigázott területek lakosságához. A kereskedelmet, az asszimilációt vagy a leigázást választod?
  • Kibővített kémkedési lehetőségek: A két új kémkedési lehetőséggel tanulmányozhatod a fejlettebb országok technológiáit, valamint ellenségeid alattvalóinak körében agitálhatsz a szabadság nevében.

  

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére